Annonce
Ugeavisen Odense

Donation til julemærkehjemmet: Julekalenderbænken er røget på auktion

Stina Tingkær fra Lauritz.com og Henrik Kibæk fra Kærbygaard Snedkeri er gået sammen om at sørge for, at bænken fra TV2's julekalender kan give en fin donation til Julemærkehjemmet. Foto: Lauritz.com
Den fine egetræsbænk, der indgår i TV2’s julekalender, bliver nu bortauktioneret, og beløbet går ubeskåret til Julemærkehjemmet.
Annonce

Kratholmvej: Hos Lauritz.com i Odense er der trillet en speciel auktionsvare ind i starten af december, nemlig den bænk, der indgår i TV2’s julekalender - en bænk, som de indviede seere vil vide, at Mikkel havde lovet, Nille at bygge, efter at den gamle var gået i stykker.

- Der er jo et kærlighedsomdrejningspunkt omkring den her bænk, siger Henrik Kibæk fra Kærbygaard Snedkeri, som tidligere på året har udlånt det speciallavede møbel til producenterne bag ”Tinka og Kongespillet”.

Nu har snedkeriet fået bænken tilbage og har besluttet sig for at donere bænken, der normalt står i 12.000 kroner, til velgørenhed.

- Vi har valgt at sætte den på auktion og donere beløbet til Julemærkehjemmet, siger Henrik Kibæk, som er 9. generation i familieforetagendet Kærbygaard.

- Det var mest nærliggende at lade pengene gå til Julemærkehjemmet, som jo også er der, hvor TV2’s overskud fra julekalenderen går hen. Vi tænkte, at nu, hvor den er aktuel, så kunne det være en god anledning til at samle ekstra mange penge ind til det gode formål, siger han.

Og auktionshuset Lauritz.com er også med på at donere deres arbejdskraft i den gode sags tjeneste.

- Vi giver ubeskåret vores køber- og sælgersalær videre til julemærkehjemmet, siger filialchef, Stina Tingkær, som allerede har sat auktionen i gang.

Du kan finde frem til auktionen på Lauritz.com ved at skrive nr. 5526305 i søgefeltet eller klikke ind på følgende link:

https://www.lauritz.com/da/auktion/kaerbygaard-baenk-af-roeget-eg-fra-tinka-kongespillet/i5526305/

Auktionen løber indtil 15. december kl. 20.30 - samme tidspunkt som 15. afsnit af ”Tinka og Kongespillet" slutter.

Vi tænkte, at nu, hvor den er aktuel, så kunne det være en god anledning til at samle ekstra mange penge ind til det gode formål

Henrik Kibæk

Bænken fra Kærbygaard Snedkeri er udført i røget egetræ. - Vi vil gerne lave en messingplakette, hvor vi skriver bænkens historie ind, hvis folk ønsker det, siger Henrik Kibæk. Foto: Lauritz.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce