Annonce
Ugeavisen Odense

Dygtighed og held: Tipper fra Odense blev i weekenden millionær med en indsats på 81 kroner

Med sin sene scoring på straffespark var Liverpool-stjernen Mohamed Salah med til at sende en fynsk tipper i retning af en gevinst af de helt store.
Annonce

Odense: Engang var de 13 rigtige tipstegn og den tilhørende gevinst højdepunktet for danske spillere. I dag udløser lotto-spillene langt større præmier, men spændingen for tipperne kan til gengæld vare meget længere.

Det oplevede en spiller fra Odense i weekenden. Lørdag klokken 18 var 11 af de 13 tegn hjemme på en af tipskuponens rækker, og der var grund til at håbe på mere, for den næstsidste kamp stod mellem de regerende engelske mestre fra Liverpool, som hjemme mødte oprykkerholdet Leeds.

Men to minutter før kampen var slut, var stillingen 3-3, og muligheden for en 13'er virkede stadig mindre. Indtil Mohamed Salah på et straffespark scorede til slutresultatet 4-3.

Så måtte spilleren vente i spænding på, at tipskuponens sidste kamp mellem West Ham og Newcastle kunne blive afgjort. Omkring lokken 21.45 blev der fløjtet til pause, uden at der var scoret, og det var skidt, for på tipskuponen havde spilleren valgt et total for en sejr til udeholdet.

Den kom imidlertid i hus i anden halvleg, hvor Newcastle scorede to gange, og dermed kunne spilleren se på en tipskupon, der i alt var blevet 1.093.408 kroner værd. Kuponen havde kostet 81 kroner at spille og var således blevet 13.498 gange mere værd i løbet af lørdag eftermiddag og aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Byens bedste kulturoplevelse

Ugeavisen Odense

Bedste Gå-i-byen-sted: Vi er superglade

Ugeavisen Odense

Best of Odense: Gense showet og se alle vinderne i kategorierne her

Annonce