Annonce
Ugeavisen Odense

Dynamo viser dukketeater for store og små i efterårsferien

Dukkemanden Antero er monteret på ryggen af artisten, Frida Odden Brinkmann. Foto: Andreas Bergmann
Mød dukkemanden Antero, der med hjælp fra kostumer, bolde, reb og liner kan blive til lige, hvad han drømmer om, men som finder ud af, at det hele er meget sjovere, hvis man har en at danse med
Annonce

Finlandkaj: I efterårsferien kan du tage familien og vennerne i hånden og begive dig ned til Dynamo og få et skud kultur, som rammer både børn og voksne. Mød dukkemanden Antero i en finurlig forestilling om ensomhed og venskab.

Den midaldrende dukkemand Antero, der mangler i størrelse, hvad han har i temperament, starter som fra et blankt stykke papir i et tomt rum. Et rum hvor han med hjælp fra kostumer, bolde, liner og reb, der gemmer sig i en kommodeskuffe, kan blive næsten hvad som helst - for eksempel en jonglerende cowboy. Men er det overhovedet sjovt, når man ikke har en at lege med? Ensomheden dukker op, og Antero mangler en dansepartner. Kan han finde sin partner i et sæt jongleringsbolde, eller skal det måske være en kæreste eller en ven? Og hvor skal han finde sådan en?

Antero beslutter sig for at lede efter en partner, men da han støder på Andrea, går han i panik. Hun elsker alt i hans lejlighed, og hun er meget bedre end ham til at jonglere. Til gengæld er han bedre til at holde balancen. Sammen synger de, jonglerer og spiller harmonika, og Antero finder ud af, at han ved at acceptere sig selv som han er kan finde både glæde og kærlighed.

Jonglør, cirkusartist og dukkefører Frida Odden Brinkmann har skabt dukkeforestillingen 1 ½, som havde premiere i 2013 og siden da har været vist i en række lande. Dukkemanden Antero er monteret på hendes ryg, mens hendes arme og hænder bliver til hans. 1 ½ er en forestilling for hele familien, men anbefales fra børn fra seks år og op, da dukken kan virke skræmmende på mindre børn. Forestillingen er på dansk.

Efter forestillingen kan I møde dukkeføreren, spise en medbragt madpakke, få en hindbærbrus eller sprøde popcorn i baren og prøve kræfter med at gå på line over farlige krokodiller i Dynamos fantasifulde univers.

Der er naturligvis taget alle forholdsregler, så hele dagen foregår trygt og sikkert.

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond og Odense Kommune.

Spilletider: Søndag 11/10 kl. 14-15. Denne dag man møde og stille spørgsmål til dukkeføreren efter forestillingen. Torsdag 13/10 kl.11-12.

Begge dage er der efterfølgende mulighed for at blive til cirkusleg i en time efter forestillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Corona ville kvæle forretningen: Søren opfandt nye indtægtskilder i nødens stund

Ugeavisen Odense

Hal-cafeterier lider efter genåbning: Raymond har mistet 90 procent af sin omsætning

Annonce