Annonce
Ugeavisen Odense

E-baren har fået en bar

Benjamin og Malte har været i gang med deres koncept, E-baren, siden 14. marts og kan nu fysisk tage imod kunder i deres forretning i Søndergade. Foto: Kurt Rasmussen
Det digitale drinks-take away-koncept E-baren har fået adresse i Søndergade, hvor kunderne nu kan komme ind og selv hente deres drinks i en fysisk bar
Annonce

Søndergade: Siden 14. Marts har odenseanerne kunnet bestille kvalitetsdrinks online til levering på samme måde, som man bestiller en pizza, men nu udvider E-baren deres koncept, efter at de har flyttet deres aktiviteter ned på gadeplan.

- Vi opererede indtil for nylig fra et industrikøkken, men nu har vi etableret os i helt nye lokaler i Søndergade, hvor vi åbner op for et helt nyt koncept, som vi kalder “grab and go”. Her kan man komme ind og snuppe sine cocktails med, og det er ikke set før i Odense, siger Malte Theodor Trøst Sørensen.

Nervøs opstart

Sammen med barndomsvennen, Benjamin Holst Rasoulinia, investerede Malte alle deres sparepenge  i deres fælles projekt, E-baren tidligere i år, men det var med rystende hænder, de gik i gang med at shake deres første drinks 14. Marts.

- Danmark var lige blevet lukket ned to dage før, og vi følte en total panik, for vi anede ikke, hvad der skulle ske. Det var noget surrealistisk, for vi havde kastet alt ind i projektet og arbejdet benhårdt på det, så vi blev enige om, at nu kører vi bare på og ser, hvordan det går, husker Malte fra den første åbningsdag.

Overraskende succes

Det skulle vise sig, at corona-krisen havde en positiv effekt på deres koncept.

- Vi fandt ud af, at folk alligevel drak, selvom der var corona, og efterhånden mærkede vi en dominoeffekt, for der var flere og flere, der bestilte drinks, som ugerne gik, siger Benjamin og får et nik af Malte.

- Først weekend var rolig, men næste weekend havde vi tredoblet vores omsætning, og sådan fortsatte det med nye rekorder for hver weekend, der gik, siger malte.

Og succesen blev springbrættet til at flytte forretningen til en mere synlig placering.

- Vi har haft travlt, siden det hele lukkede ned i marts. Det var også det, der gjorde det realistisk, at vi kunne flytte herned i Søndergade i vores egne lokaler. Alt, hvad vi har tjent, er geninvesteret i den her forretning, siger Benjamin.

E-bar-bar

Nu glæder drinksduoen sig til at møde levende mennesker indenfor i Søndergade 5b i E-baren, som også er blevet udstyret med en fysisk bar.

De to iværksættere glæder sig til at møde deres kunder i baren, hvor der er mulighed for at få en hyggesnak, mens drinksene bliver mikset. Foto: Kurt Rasmussen

- Vi har selv bygget baren, og nu er vi klar til at give vores kunder en god oplevelse og få lavet nogle drinks, som de kan tage med sig i farten. De kan også bare kigge ind og få en hyggelig snak, men der er den begrænsning, at man ikke må drikke herinde, for vi har ingen spiritusbevilling, men man må gerne tage sine drinks med herfra, siger Malte.

Drinksduoen har planlagt, at den store åbning skal finde sted fredag 11. September kl. 14 - dog med visse corona-hensyn.

- Vi har ikke planlagt en decideret fejring af vores åbning, men alle er velkomne, og der vil være store smil og high fives og loungemusik, siger Benjamin og Malte med én mund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce