Annonce
Ugeavisen Odense

Efterårsferien: KulturTur i Tusindårsskoven

Vicki Schultz er arrangør af KulturTur i Tusindårsskoven. Sjove dage for børn og voksne. Foto: Hasse Frimodt
I efterårsferien inviterer KulturTur på en frisk gåtur i Odenses Tusindårsskov.
Annonce

Lørdagene den 10. og 17. oktober sender KulturTur dagligt hold afsted på en gåtur, de aldrig har oplevet før. Grupperne sendes afsted med jævne mellemrum og i Corona-venlige gruppestørrelser.


På det personlige plan var det svært at se, hvordan virket som musiker ville se ud i en post-corona fremtid

Vicki Schultz, arrangør


På den ca. 2 ½ times lange gåtur kan deltagerne opleve dans, cirkus, musik, poetry slam og skuespil, mens der nydes en forfriskning leveret af små fynske virksomheder særligt udvalgt til postens indhold.

Således er KulturTur et voksent postløb under åben himmel, hvor deltagerne ikke behøver løbe men derimod sanseligt bevæger sig rundt i Odenses Tusindårsskov.

- Så tag din foretrukne gå-makker, en gruppe venner eller dine kolleger under armen og gå på hyggelig og underholdende opdagelse i naturen på en helt ny måde - alt imens I får rørt jer, opfordrer Vicki Schultz, arrangør.

KulturTur

Datoer: Lørdag d. 10/10 og 17/10 mellem kl. 11 og 17.

Grupper: 7 hold af max 30 personer.

Varighed: ca 2 ½ time. Pris: 249 kr. pr. person.

Deltagere: Løbet egner sig for alle over 18 år

Billetter: nlpro.ticketbutler.io/en/e/kulturtur


I efterårsferien inviterer KulturTur også til et o-løb samt underholdning for børn og voksne. KulturTur giver rig mulighed for, at børnene kan få røde kinder og masser af underholdning på o-løb i Odenses Tusindårsskov. Og så kan man endda gå til de aktiviteter, der skal opleves i skoven.

Løbene foregår de to søndage den 11. og 18. oktober i efterårsferien i Tusindårsskoven. Der sendes 8 hold afsted dagligt med jævne mellemrum og i Corona-venlige størrelser. Børnene bliver fulgt rundt på ruten af ansvarlige voksne. På den ca 2 timer lange gåtur vil børnene blive budt på både smagsprøver af lækre fynske produkter og få mulighed for at deltage i sjove aktiviteter såsom et sambaoptog, parkour og teatersport. Forældre kan trygt sende børnene afsted til sjov og spas i naturen, mens de enten tilkøber en picnickurv og selv går en tur rundt i området eller slapper af derhjemme.

KulturTur for børn

Praktisk: Datoer: Søndag d. 11/10 og 18/10 mellem kl. 10 og 16.

Grupper: 8 hold af 25 børn.

Pris: 99 kr. pr. barn.

Picnickurv for de voksne: 150 kr. med Tapas, nok til to.

Deltagere: Løbet egner sig for børn i alderen ca. 6-12 år. Forældre kan ikke gå med på turen.

Billetter: nlpro.ticketbutler.io/en/e/kulturtur-for-brn-den-30820

Vicki Schultz, kvinden bag idéen, er uddannet musiker og har i det sidste halve år været vidne til mange dygtige kolleger, der står som magtesløse tilskuere i en situation så meget større end dem selv, og som det er svært at se enden på. I kraft af sit virke som eventmanager og booker kender hun desuden mange underleverandører, som pludseligt, mens alt lukkede ned, blev økonomisk hårdt ramt.

- På det personlige plan var det svært at se, hvordan virket som musiker ville se ud i en post-corona fremtid. Jeg har derfor set mit snit til at kombinere udfordringerne og lave en helt nytænkt version af en “hjælpepakke”. Alle de medvirkende i KulturTur er nøje udvalgt efter størrelse og formål, siger Vicki.

Vicki brænder for at kulturen skal være let tilgængelig, og platformene er ligeligt fordelt og eksponeringen ligeså.

- Det er for mig altafgørende med et sundt, kulturelt miljø. Og det synes jeg, vi har på Fyn. Det er værd at vise frem. Deraf KulturTur, siger Vicki.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Trygfonden ærgrer sig over hjerteløbers tab af livsvigtige sekunder: - Vi har aldrig hørt noget lignende

Annonce