Annonce
Ugeavisen Odense

Efter stor politiaktion: Forurettet vil ikke tale med politiet

Efter en større politiaktion fredag, hvor fem personer blev anholdt, skal politiet nu i gang med et langt sejt opklaringstræk.

Odense: En person, der er kommet til skade i forbindelse med et overfald, er muligvis blevet stukket med kniv. Vedkommende vil bare ikke hjælpe Fyns Politi med opklaringen, siger vagtchef Steen Nyland lørdag morgen.

Et simpelt trafikuheld klokken 17.20 fredag på Nyborgvej ledte til, at politiet afspærrede vejen mellem Ejbygade og Cikorievej. Det viste sig nemlig, at der efter uheldet udbrød et større slagsmål.

Politiet kategoriserer det lørdag som et decideret overfald, men detaljerne er noget uklare, fordi ingen parter vil deltage i opklaringen.

- Det bliver et langt, sejt træk, siger vagtchef Steen Nyland.

Annonce

Fem anholdt

Kort efter uheld og overfald blev fem personer anholdt, bekræfter politiet lørdag. Ved Bauhaus i Risingkvarteret standsede politiet en sort Mercedes personbil, der blev undersøgt nærmere.

Flere af de anholdte har ifølge avisens oplysninger tilknytning til det odenseanske bandemiljø, og det bekræfter politiet da også nu.

- Nogle af de involverede har forbindelser til bandekriminalitet, siger politiets vagtchef. Der er ikke noget egentlig overblik over, hvor mange personer, der har været involveret i episoden på Nyborgvej. Vagtchefen kalder det "en større gruppering".


Det bliver et langt, sejt træk

Vagtchef Steen Nyland, Fyns Politi


Et vidne, avisen talte med fredag, forklarede, at der både var ambulance, politibiler og politihunde på stedet, og ifølge vidnet så det ud til, at man ledte efter mulige spor. Herunder dna-spor.

Annonce

Tæt på at udvikle sig

De to bandegrupperinger Korsløkkegruppen og Vollsmosegruppen har i årevis ligget i konflikt med hinanden.

Fredagens afspærring af Nyborgvej blev opsat i området omkring Korsløkkeparken. Det er her, Korsløkkegruppen eller NBV (en forkortelse for Nyborgvej) holder til.

En skudveksling mellem de to grupperinger kostede i juni 2020 den 31-årige Abdinur Mohamed Ismail livet. En 21-årig mand sidder varetægtsfængslet, mistænkt for drabet. Han tilhører Vollsmosegruppen.

Flere unge iført hættetrøjer forsøgte først på aftenen at komme ind bag politiets afspærringer på Nyborgvej, men blev afvist af betjentene. Det var ved at komme til konfrontationer mellem parterne.

Korsløkkeparken ved Nyborgvej er hjemsted for en af byens bander. Her skete et færdselsuheld fredag, og det udviklede sig til overfald. Foto: Martin Kloster
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce