Annonce
Ugeavisen Odense

Efter uro og knivstik: Politiet har indført visitationszone i Vollsmose

Sådan ser visitationszonen i Vollsmose ud. Foto: Fyns Politi

Vollsmose: Politiet har indført visitationszone i Vollsmose og dele af Korsløkke som følge af det knivstik og den uro, der var i området natten til tirsdag.

- Det er på ingen måde i orden, at der er ganske få borgere i Vollsmose, som ikke kan finde ud af, at besiddelse og anvendelse af våben under enhver form er helt og aldeles uacceptabelt. Tirsdag aften blev to personer stukket ned, siger Arne Gram, politidirektør hos Fyns Politi.

Konkret handler det om området nord for Haveforeningen Martinsminde/Hindehøjen, mod øst langs Odense Å og Staupudevej til Nyborgvej, ad Nyborgvej mod vest og videre ad Munkerisvej til Ørbækvej, ad Ørbækvej til Nyborgvej og herfra ad Ejby Møllevej mod nord til Skt. Jørgens Gade, ad Åsumvej mod øst til Ejbygade og ad Ejbygade mod nord til nord for Haveforeningen Martinsminde/Hindehøjen

Annonce

- Som politidirektør må jeg insistere på, at det skal være trygt at bo og færdes i Vollsmose. Hver eneste dag. Derfor griber vi nu i første omgang til at oprette en visitationszone, så vi kan få trygheden genoprettet for de tusindvis af fredelige og lovlydige borgere i Vollsmose, siger politidirektøren.

Der har gennem marts og april været fire kendte tilfælde af skudepisoder og knivstik i området.

Visitationszonen løber foreløbig frem til 4. maj klokken 19. Den kan dog forlænges, hvis politiet finder det nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce