Annonce
Ugeavisen Odense

Eftersøgning med hunde: Politiet massivt til stede i Vollsmose

Politiet er lørdag aften massivt til stede i Vollsmose. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Op imod en halv snes patruljevogne er lørdag aften til stede i Odensebydelen Vollsmose, heraf også flere med politihunde. Særlig området omkring Egeparken er genstand for politiets undersøgelser.
Annonce

Vollsmose: Fyns Politi er lørdag aften massivt til stede i Odensebydelen Vollsmose, hvor man har gang i undersøgelser i blandt andet Egeparken, hvor en 31-årig mand for snart syv måneder siden blev skudt og dræbt.

Mindst otte patruljevogne er til stede i bydelen, heraf flere med politihunde, og blandt andet har man afsøgt et område langs Vollsmose Alle ud for Egeparken. Politiet har også været til stede andre steder i Vollsmose, hvor man tilsyneladende er i gang med undersøgelser.

Kort efter klokken 22 har politiet afspærret et busskur på Vollsmose Alle for at undersøge det nærmere for spor. Der har også været optræk til at afspærre hele Vollsmose Alle. Det lader dog ikke til, at politiet har villet gøre alvor af det endnu.

Det massive opbud af politi lørdag aften kommer efter flere dage med knivstikkerier og en ulmen blandt to rivaliserende bandegrupperinger i Odense - den ene kendt som Vollsmosegruppen, den anden som Korsløkkegruppen. De to grupperinger har længe været i konflikt med hinanden, og i november kom det til så mange episoder mellem dem, at politiet indførte visitationszone og strafskærpelseszone. Begge dele er dog ikke længere i kraft.

Sent onsdag aften offentliggjorde Korsløkkegruppen, også kendt som NBV for Nyborgvej, en gangstervideo som svar på en lignende gangstervideo fra den rivaliserende gruppering i november. Den seneste gangstervideo, som kan ses på Youtube, frygtes yderligere at eskalere konflikten. Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel (S) kaldte fredag videoen for "voldsromantik", og han frygter netop en optrapning i byens kriminelle bandemiljø.

Fredag aften blev seks personbiler standset på Østerbro af otte patruljevogne, men Fyns Politi har ikke givet nogen forklaring på aktionen.

For syv måneder blev en 31-årig mand skudt og dræbt under skyderi mellem de to grupperinger. Drabet skete på parkeringspladsen i Egeparken, og det er igen dét sted, som Fyns Politi lørdag aften blandt andet har undersøgt.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra vagtchefen i Fyns Politi til det massive opbud i den urohærgede bydel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce