Annonce
Ugeavisen Odense

Ejerskifte: Odense Rygklinik får ny ejer

Lasse Mühlback Hansen behandler her sin datter Nete. Foto: Hasse Frimodt
Lasse Mühlback Hansen overtager 1. maj Odense Rygklinik. Morten er uddannet fysioterapeut og osteopat, to behandlingsformer han vil kombinerer i sine behandlinger.

Odense Rygklinik på Torvegade 1, 4. sal får 1. maj ny indehaver. Det er Lasse Mühlback Hansen, som har købt klinikken af Morten Topholm.

Lasse Mühlback Hansen er uddannet fysioterapeut og osteopat.

Lasse Mühlback Hansen overtager 1. maj Odense Rygklinik på Torvegade 1, 4. sal. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg blev færdig med uddannelsen som fysioterapeut i 2014, og i starten af 2021 færdiggjorde jeg den femårige osteopat uddannelse. Nu ser jeg frem til at overtage Odense Rygklinik, hvor jeg vil benytte mig af kombinationen af fysioterapi og osteopati, siger Lasse.

Annonce

Lasse arbejdede frem til 2019 som fysioterapeut på en privatklinik i Nordsjælland. Men i 2019 besluttede han og hans bedre halvdel at flytte til Odense.


Nu ser jeg frem til at overtage Odense Rygklinik hvor jeg vil benytte mig af kombinationen af fysioterapi og osteopati

Lasse Mühlback Hansen


- Vi ønskede at komme tættere på familien på den anden side af Storebælt. Derfor flyttede vi ind i et hus i Odense C, hvor vi er naboer til min svoger og svigerinde. Jeg er far til børnene Nete og Norh på henholdsvis 1 og 3 år. Og netop børn er en gruppe, jeg tilbyder behandlinger til i Odense Rygklinik. For mange børn lider af f.eks. kolik, skæve kranier, maveproblemer, dårlig søvn eller sure opstød, og her kan jeg med mine behandlinger gøre meget godt for disse børn. Men jeg tilbyder også behandlinger til voksne, som f.eks. lider af smerter i nakke, ryg, lænd eller bækken. Se evt. meget mere om mine behandlingstilbud på hjemmesiden www.odenserygklinik.dk eller kontakt mig på tlf: 40826492, siger Lasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce