Annonce
Ugeavisen Odense

Sigtet for knivstikkeri fremstilles i retten torsdag: Vidner så offer gå fra gerningssted med sin hånd på halsen

En mand sigtet for vold af særlig farlig karakter ved et knivstikkeri onsdag formiddag på en 50-årig mand i Nørregade skal Kristi himmelfartsdag fremstilles i grundlovsforhør. Offeret er uden for livsfare.

Odense: En mand bliver Kristi himmelfartsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg, efter at han onsdag formiddag blev anholdt i forbindelse med et knivstikkeri i Odense.

Knivstikkeriet fandt sted ved Skulkenborg i Nørregade i Odense, hvor en 50-årig mand blev stukket i halsen med en kniv. Efter knivstikkeriet blev han kørt til behandling på Odense Universitetshospital. Ifølge et tweet fra Fyns Politi onsdag eftermiddag er offeret uden for livsfare.

I første omgang blev to personer anholdt, mens politiet var i gang med efterforskning og undersøgelser af spor ud for det tidligere Borgerservice på Skulkenborg. Området var afspærret under undersøgelserne, ligesom personer, som ville benytte passagen ved Skulkenborg til at komme over letbanesporene, blev standset af betjente.

Annonce
Onsdag formiddag var politiet til stede med flere vogne og betjente i Nørregade i centrum af Odense, hvor en 50-årig mand ifølge øjenvidner var blevet stukket i halsen. Han blev onsdag eftermiddag erklæret for uden for livsfare. Foto: Kenneth Klingenberg

Ifølge øjenvidner, som Fyens Stiftstidende har talt med, var den 50-årige mand selv i stand til at gå fra gerningsstedet. Han gik ifølge øjenvidnerne hen til varmestuen, som ligger på Nørregade umiddelbart overfor, og bad om hjælp. Han holdt sig med en hånd til halsen, hvor han var blevet stukket med en kniv.

En ambulance kørte ham kort efter til behandling på Odense Universitetshospital.

Ifølge Fyns Politi er manden, der torsdag fremstilles i retten, sigtet for vold af særlig rå, farlig eller brutal karakter. Den anden person, som blev anholdt efter knivstikkeriet, er siden blevet løsladt.

Der er ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger ikke tale om et banderelateret opgør, men hvad der er årsag til knivstikkeriet er endnu uvist.

Politiet afspærrede et område ud for det tidligere Borgerservice ved Skulkenborg, hvor en 50-årig mand onsdag formiddag var blevet stukket i halsen. Foto: Kenneth Klingenberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce