Annonce
Ugeavisen Odense

En skrue løs: Håndværker købte Dagmartærte i brugs og fik sig en slem forskrækkelse

Lars Mørk Pedersen købte tirsdag morgen en Dagmartærte fra Daglibrugsen i Odense M med uventede ingredienser. Privatfoto
Lars Mørk Petersen fandt en skrue i et stykke wienerbrød købt i Daglibrugsen. Butikkens souschef beklager og har bedt Coop tage kontakt til leverandøren af kagen.
Annonce

Lars Mørk Petersen fik andet end glasur og wienerbrød med i prisen, da han tirsdag morgen købte en Dagmartærte hos Daglibrugsen på Skovsbovænget i Odense M.

Han arbejder som maler og havde købt tærten til sig selv og en kollega, så de havde lidt sødt at starte dagen på. Men da han satte tænderne i et stykke af kagen, mærkede han noget skarpt og hårdt.

I tærten lå en skrue.

- Jeg troede, jeg havde tabt en plombe eller en tand. Det var heldigt, at jeg ikke bed hårdt, for så var det gået galt, fortæller han.

Lars Mørk Petersen gik ned til den pågældende brugs i sin frokostpause for at klage over tærten.

- De beklagede selvfølgelig og gav mig både pengene tilbage og en ny kage. Dog en gammeldags smørstang denne her gang, fortæller han.

Der var en metalskrue i det stykke wienerbrød, som Lars Mørk Petersen købte i Daglibrugsen i Odense M. Foto: Privat
Annonce

Katastrofalt

I Daglibrugsen bekræfter souschef Mark Stage, at der gik kage i kagerne. I hvert fald den ene af dem.

- Ja, det er rigtig nok. Og det er katastrofalt, når sådan noget sker. Jeg har aldrig oplevet det før og har selvfølgelig sendt sagen videre til Coop, som kontakter leverandøren af kagerne, fortæller han.

Mark Stage har nu sørget for at kassere den eneste resterende Dagmartærte fra bageren og håber, at der kun var problemer med den ene kage.

Hvad der præcist er sket, kan han kun gætte på.

- Der må være gået en skrue løs. Om jeg så må sige.

For Lars Mørk Pedersens vedkommende er det formentlig sidste gang, han tør sætter tænderne i en Dagmartærte fra Daglibrugsen.

- Jeg tror, jeg finder et andet sted næste gang. Der stod ellers på posen, at de brugte de allerbedste råvarer. Det er rimelig komisk, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce