Annonce
Ugeavisen Odense

Et urealistisk prisskilt? Vildt hus i Odense fik med ét hug kappet en halv million af prisen

Solskinsvej 9 bliver på Danboligs hjemmeside beskrevet som "Muligheden, du har ventet på". Men ikke til at bo i. Foto: Kristian Isaksen
Solskinsvej 9 fik ekstraordinært megen opmærksomhed, da huset på adressen blev sat til salg i juni måned. Ikke for dets kvaliteter, men for dets udseende og iøjnefaldende prisskilt, der nu har ændret sig ganske betragteligt.

Sanderum: Et hus behøver ikke være stort og luksuriøst for at tiltrække sig opmærksomhed. Af og til kan et hus blive sat i spotlyset af de stik modsatte grunde.

Som villaen på Solskinsvej, der for snart 100 dage siden poppede op i Danboligs kartotek.

Beskrivelsen og billederne efterlod så godt som ingen tvivl om, hvad næste købers hensigt bør være. Den nuværende bygning er så faldefærdig, at kun en nedrivning kan være næste skridt.

Annonce

Man køber med andre ord ikke et hus, men en grund. Et sted, hvor drømme kan blive virkelige - hvis man har kapitalen til det.

2.995.000 kroner stod der på prisskiltet. For perspektivets skyld kan avisen nævne, at man til den slags penge i skrivende stund kan købe andre huse i området, der fremstår indflytningsklare.

Stort nedslag

Danbolig har efter ønske fra ejerne ikke kunnet udtale sig om prissætningen eller tidligere forhold, der har bragt huset i denne forfatning, men 20. august slår en ændring i boligens tidslinje ud, og giver et praj om, hvorvidt prissætningen har matchet beliggenhedens attraktivitet.

En halv million kroner - altså en sjettedel - blev kappet af i ét rent hug efter blot 53 dage på markedet, så huset i dag kan erhverves for den nette sum af 2.495.000 kroner.

Haven kunne objektivt set også godt trænge til en makeover. Der er flere træer og buske på huset end i udearealerne. Foto: Kristian Isaksen

For at nære eventuelt fremtidige ejeres købelyst yderligere har Danbolig på sin hjemmeside erstattet Solskinsvejs primære billede med en tegning af, hvordan et nyt hus kan udfolde sig.

Som bekendt har Danbolig ikke ønsket at udtale sig, men meddeler alligevel, at andre faldefærdige huse i området tidligere er blevet solgt til tre millioner kroner.

Derudover oplyser ejendomsmæglerkæden, at der har været masser af forespørgsler og fremvisninger på huset, og at en snarlig afklaring lurer i horisonten.

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Kom med ud at cykle

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Jørgen har samlet på Coca-Cola-ting i 35 år: Kunne aldrig drømme om at drikke en Pepsi

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Populært band til Odense: Det svinder ind med Kandis-billetter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Madklubben overtager fire lejemål centralt i Odense og åbner to nye restauranter: - Vi har fået en fantastisk modtagelse

Ugeavisen Odense

Kom gratis med: Letbaneåbningen fejres med stor fest i hele byen

Dalum Hjallese Avis

Koncert i kirken

Ugeavisen Odense

Abdallahs drøm om sin egen sandwichbar er gået i opfyldelse: Har fundet sine opskrifter på Youtube

Dalum Hjallese Avis

Masser af boder: Torvedag i Bellinge

Dalum Hjallese Avis

Avisen anmelder: Praktisk, kvadratisk og god - Odenses nye knudepunkt klar til rykind

Skibhus Avisen

Ny aftale på plads i Odense: Nyt opholdssted til socialt udsatte for 1,5 mio. kr.

Ugeavisen Odense

Gør et røverkøb: Bryggeri-gigant er brændt inde med drikkevarer - sælger sodavand og øl til spotpris

Ugeavisen Odense

Naturperle var gemt væk: Jungle af brændenælder og tidsler er nu forvandlet til en af Odenses skønneste oaser

Ugeavisen Odense

Se videoen - kæmpemæssig bisværm afbrød Kathrine midt i vasketøjet: - Jeg kan love dig for, jeg fik lukket døre og vinduer i en fart

Skibhus Avisen

Den gamle smedje fik nyt liv

Ugeavisen Odense

Alis selvbiografi går i rette med fjernnationalisme: - Det kan ske, at der kommer en grov tone fra nogle muslimer, men det må de selv om

Annonce