Annonce
Ugeavisen Odense

Fætter BR forvandles: Kombinerer legetøj og legeplads

Rumlegepladsen er kernen i den omdannede BR-butik i Odense. Ud for legepladsen ligger en håndfuld mindre legestationer, som blandt andet tæller et kreativt hjørne og et gamingområde til de større børn. Foto: Christian Nordholt
Fætter BR i Odense er netop åbnet med et helt nyt koncept, der kombinerer legetøj med legepladser. Tanken er at give kunderne en oplevelse, der ikke fås andre steder.
Annonce

Odense: Skal vi lege? Sådan spørger Fætter BR, der netop er åbnet i Odense med et helt nyt koncept. Og leg er der masser af.

I den over tusind kvadratmeter store butik, der er rykket ind i det gamle Toys’R’Us ved Rosengårdcentret, kan børnene både stige ombord i den store rumraket, kure ned ad rutsjebanen i det fire meter høje Paw Patrol-tårn, se film i den lille Lego Friends-biograf eller gå på opdagelse i den lille købmandsbutik og skønhedssalonen, mens mor og far bliver budt på en kop kaffe.

- Det hele er skabt på børnenes præmisser. Og tanken er, at det skal være sjovt og legene at komme her, siger kædechef i BR Charlotte From, som gerne vil have netop legen til at være det afgørende for kunderne:

- Det er med det legende univers, at vi gerne vil skille os ud fra lignende tilbud. Vi skal være et tilvalg for kunderne - og derfor forsøger vi at give dem en oplevelse, som ikke fås andre steder, siger hun og peger på, at især onlinehandlen er med til at presse legetøjsbutikkerne.

Charlotte From, der er kædechef i BR, mener, at butikkernes nye, legende koncept kan være med til at give kunderne en oplevelse, de ikke får andre steder. Foto: Christian Nordholt

- Onlinesalg er kommet for at blive. Derfor har vi også åbnet en webshop, som vi nu forsøger at få til at smelte sammen med vores fysiske butikker, så online-delen bliver en styrke frem for en konkurrent. Det er dog stadig i vores nye, legende univers, at folk får den unikke oplevelse, som de ikke kan købe på nettet, siger hun.

Annonce

Fætter BR lever endnu

Som en del af oplevelsen er medarbejderne blevet til legekammerater, ligesom de nu tre omdannede butikker i landet er delt ind i forskellige temaer. I Odense er temaet rummet, mens man i Tilst bliver mødt af pirater og i Rødovre et jungle-tema.

- Meningen er, at hver butik skal være en ny oplevelse for børnene, så ingen af butikkerne ligner hinanden, fortæller Charlotte From, som netop er i gang med at gøre klar til åbningen af den fjerde butik i Kolding, mens endnu flere er på vej i efteråret og i 2021.

Én af butikkens legestationer, er et gamingområde til især store børn. Foto: Christian Nordholt

Trods nye og moderniserede butikker, der lægger op til endnu mere leg, er én ting dog stadig den samme som i de gamle BR-butikker - nemlig Fætter BR selv, fortæller Charlotte From.

- Alle kender BR. Det er et gammelt og kendt brand, som næsten alle har et forhold til, og derfor omdanner vi også butikkerne med respekt for det gamle. Fætter BR er stadig vores maskot, ligesom vi har beholdt samlemærkerne.

Den nye butik i Odense kan besøges alle hverdage fra 9-20 og i weekender fra 9-18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce