Annonce
Ugeavisen Odense

Fadi vil være rig på god dansk mad

Fadi Saleh åbner 1. august "Krofætter´s Take Away" i Odense. PR-Foto

I starten af august åbnede Krofætter´s Take Away på Middelfartvej. Her kan du købe dansk mad lavet af Fadi Saleh som elsker det danske køkken.

Annonce

Fadi Saleh har bremset lidt op i forhold til at udleve drømmen om at blive krofatter. Han har i stedet valgt at blive krofætter, da han i starten af august1. august åbnede spisestedet "Krofætter´s Take Away" på Middelfartvej 119B.

- Min store drøm har altid været at drive en hyggelig kro, hvor man skal kunne spise god dansk mad. Jeg har godt nok arabisk baggrund, men jeg elsker dansk mad, og er vokset op i et hjem, hvor min mor efter bedste evner lavede brun sauce og kartofler til os. Da jeg senere blev færdiguddannet som kok med speciale i dansk mad, fandt jeg så ud af, at min mors sauce nok ikke var verdens bedste, men som barn elskede jeg den, smiler Fadi Saleh.

Krofætter´s Take Away

Krofætter´s Take Away

Middelfartvej 119B

Indehaver: Fadi Saleh

Danske retter på menukortet til udbring eller selv afhentning. Også muligt at bestille som catering til større selskaber.

Åbent: tirsdag-torsdag kl. 15-21.30 samt fredag-søndag kl. 15-22

Facebook: Krofætter´s Take Away

Tlf: 66186666

Fadi Saleh åbner 1. august "Krofætter´s Take Away" i Odense. PR-Foto
Annonce

Afsluttede sin kokkeuddannelse med en sølvmedalje

Fadi kom i 2005 i lære på Mørkenborg Kro, som også ejede Restaurant Cro´n i Dronningensgade. Han lærte disse to steder alt om, hvordan god dansk mad skulle tilberedes. Han afsluttede sin kokkeuddannelse på Kold College med en fornem sølvmedalje. Efter endt uddannelse har Fadi rejst en del rundt og samlet erfaring som kok. Blandt andet i køkkenet hos "Den lille kro" i Århus samt ved større events som Tinderbox, NorthSide og Classic Race. Men nu skal drømmen som selvstændig udleves, og det skal den med åbningen af "Krofætter´s" som åbner 1. august.

- Krofætter´s Take Away er den danske udgave af et pizzaria. Her skal man kunne bestille lækker, dansk mad til levering ud af huset, som take away, eller man kan nyde maden her på Middelfartvej 199B. Dog har jeg kun seks siddepladser, så der er lagt op til, at Krofætter´s Take Away er et sted, hvor man får maden leveret eller afhenter selv, siger Fadi Saleh.

Krofætter´s Take Away ligger på Middelfartvej 119B tæt på Føtex i Bolbro. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Drømmer om at blive krofatter

På menukortet hos Krofætter´s Take Away kan man vælge mellem fire børneretter og syv til ti voksenretter dagligt. Her finder du f.eks. retter som stegt flæsk med persillesauce, karbonader, dansk bøf m/sødbløde løg, eller man kan købe Fadi´s eget bud på, hvordan en rigtig schnitzel skal laves af kalveinderlår. På sigt vil der også være mulighed for at bestille forretter og desserter.

- Jeg starter Krofætter´s Take Away med drømmen om, at det bliver en succes, der på sigt kan udvikle sig, så jeg med årene kan blive en rigtig krofatter. Min drøm er helt klart at drive en kro/restaurant med lækker dansk mad på menukortet, siger Fadi Saleh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Politiet tilkaldte assistance fra Jylland og Sjælland til coronademonstration: - På et tidspunkt er der rigtig dårlig stemning

Annonce