Annonce
Ugeavisen Odense

Ferielejr for udsatte børn: Smilets Lejr modtager 20.000 kr. fra ejendomsmæglerfond

Foto: Kurt Rasmussen
Nu kan 85 udsatte børn glæde sig til en sommerferie ud over det sædvanlige, efter at foreningen Smilets Lejr har modtaget 20.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden til at forsøde tilværelsen.

Odense: Det er to glade repræsentanter fra foreningen Smilets Lejr, der er mødt op på EDC’s kontor i Odense for at modtage et beløb på 20.000 kr.


Med den store donation fra Poul Erik Bech Fonden kan vi sikre, at børnene får en sommerlejr fyldt med mindeværdige oplevelser, og det er vi meget glade for, da der er mange af dem, der virkelig har brug for det

Casper Lundgreen


Annonce

Mette Pihl Fly og Casper Lundgreen er engageret som frivillige i foreningen, der hver sommer arrangerer en ferielejr for udsatte børn fra Fyn, og som lejrleder ser sidstnævnte en god mulighed for at kunne afholde ekstraordinære aktiviteter, som vil gøre årets lejr til noget helt særligt for børnene.

- Vi arrangerer en ferielejr for 85 udsatte børn på 7-13 år for at give børnene en dejlig ferieuge med masser af opmærksomhed og oplevelser, man kan leve højt på i lang tid. Af forskellige årsager er ferielejren som regel den eneste ferie, børnene kommer på, og opholdet giver dem en mulighed for at få et afbræk i en ofte problemfyldt hverdag, som for mange bestemt ikke er blevet nemmere af coronakrisen. Med den store donation fra Poul Erik Bech Fonden kan vi sikre, at børnene får en sommerlejr fyldt med mindeværdige oplevelser, og det er vi meget glade for, da der er mange af dem, der virkelig har brug for det, siger Casper Lundgreen.

Respekt for de frivillige

Lars Damsholdt Balle, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense C, stod for selve overrækkelsen af donationen. Han udtrykker en stor respekt for de frivillige i Smilets Lejr:

- Bag os er Poul Erik Bech Fonden, der via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, som brænder for at gøre en forskel for udsatte børn, og det er Smilets Lejr et rigtig godt eksempel på. Smilets Lejr er en engageret forening, der virkelig har hjertet på det rette sted. De gør et stort stykke arbejde for at skabe skønne minder for de udsatte børn, og deres indsats er kun blevet endnu mere vigtig gennem det seneste år. Jeg ønsker dem alle en rigtig dejlig sommerlejr fyldt med spændende aktiviteter, lyder det fra Lars Damsholdt Balle.

Alt arbejde fra køkkenhold til lejrledelse i forbindelse med Smilets Lejr udføres 100 procent af frivillige hjælpere.

Smilets Lejr er placeret på Vesterdal Efterskole i Nr. Åby på Fyn. Lejren ligger i uge 29, og hvert år deltager ca. 85 børn og 55 frivillige.

Børnene, der deltager på lejren, indstilles af lærere, sundhedsplejersker og kommuner, og de kommer hovedsageligt fra Fyn, Ærø og Langeland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce