Annonce
Ugeavisen Odense

Film på det store lærred: Banegårdsbiografen åbner igen

Fra fredag 29. maj vil der atter dufte af popcorn i biografen i Odense Banegård Center. Pressefoto
Fredag den 29. maj kan du igen se film i Nordisk Film Biografer Odense, og budskabet til gæsterne er klart: Kom trygt i biografen
Annonce

Odense: I mere end to måneder har Nordisk Film Biografer i Odense Banegård Center været lukket, men nu er biografchef, John Philipsen, klar til at åbne igen. Fredag den 29. maj slår han dørene op og byder gæsterne velkommen i biografen, der har været lukket ned siden 12. marts på grund af covid-19-krisen.

- Vi glæder os helt vildt til at åbne igen og give vores gæster en masse gode filmoplevelser. Vi har virkelig lagt os i selen, så vi igen kan være trygt sammen i biografen på afstand. Vi overholder naturligvis alle retningslinjer fra myndighederne, lyder det fra biografchefen.

Biografen vil i første omgang holde åbent torsdag til søndag samt på helligdage. Der vil være mindst ét tomt sæde mellem hver gruppe af biografgæster, ligesom filmene programlægges således, at der aldrig vil være for mange mennesker på én gang i biograflobbyen, og så der er god tid til rengøring af salene mellem forestillingerne. Gæsterne vil blive mødt af en vært, som vil byde velkommen, informere om retningslinjer, sikre god hygiejne og i det hele taget hjælpe med at skabe en god oplevelse.

- Der er skilte, afstandsmarkører, håndsprit og selvfølgelig også både slik, kaffe, kolde sodavand og varme popcorn, så biografturen kan blive næsten som den plejer, uden at vi går på kompromis med hygiejnen og trygheden, siger John Philipsen.

Annonce

Tyvstart

De mest loyale biografgængere, som er medlem af Nordisk Film Biografers fordelsklub BioPlus, får mulighed for at tyvstarte allerede på torsdag 28. maj, hvor der bliver inviteret til gallavisning på den nye danske spillefilm ”Blokhavn” klokken 20. Der trækkes lod om billetter til dette arrangement mellem alle BioPlus-medlemmer.

Når biografen i Odense åbner, vil det derudover bl.a. være med animationsfilmen ”Fremad”, den danske debutfilm ”Kød og Blod” med Sidse Babett Knudsen på rollelisten og ”Bombshell” med Charlize Theron. Det fulde program vil løbende blive opdateret og kan ses på nfbio.dk eller i Nordisk Films bioapp, hvor man fra tirsdag 26. maj også kan købe billetter. John Philipsen opfordrer til, at man køber sine billetter online på forhånd for at undgå kødannelse og ventetid i biografen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce