Annonce
Ugeavisen Odense

Fit&sund Odense åbner sundhedshus i Odense.

Kenneth Ringsmose, Husleder hos Fit&Sund Odense, som snart åbner på Grønløkkevej 4. Pressefoto
Fit&Sund er navnet på et kommende sundhedshus i Odense, som bare venter på at få lov til at åbne. De første 400 medlemmer får tilbuddet om et livslangt medlemsskab til en favorabel pris.

Fit&Sund står klar med et helt nyopbygget sundhedshus på Grønløkkevej 4 i Odense, når regeringen åbner op for indendørs træning. I Odense er Kenneth Ringsmose ansat som Husleder.

- Med afsæt i min faglige og personlige baggrund inden for personlig træning og coaching er min ambition at åbne dørene til et sundt og socialt frirum, hvor man uanset fysisk form bliver mødt i øjenhøjde og med respekt, siger Kenneth.

Det nye sundhedshus tilbyder odenseanerne sundhed, viden og nærvær i indbydende og nyrenoverede lokaler på Grønløkkevej 4.

- Vi har et super godt opstartstilbud til de første 400 medlemmer. De kan træne resten af deres liv for 199 kr. pr. måned, normalprisen er på 299 kr. pr. måned. Medlemsskabet er baseret på at man ikke sætter det i bero, eller opsigern sit medlemsskab, hvis man skal bibeholde prisen, siger Kenneth Ringsmose.

Kenneth Ringsmose ser frem til at tage imod de kommende medlemmer i det nye sundhedshus Fit&Sund Odense. Pressefoto

Fit&Sund er en kæde af i alt 35 lokalt ejede fitness- og sundhedshuse.

Hos Fit&Sund ser man sundhed som mere end blot træning, og derfor indeholder det nye hus på Grønløkkevej 4 også højtuddannede lokale fysioterapeuter, diætister og personlige trænere, som står klar til at hjælpe til et sundere og gladere liv.


Vi ved endnu ikke hvornår vi får lov at åbne men når vi får lov så ser vi frem til at vise det nye sundhedshus frem for odenseanerne

Kenneth Ringsmose, husleder i Fit&Sund Odense


- Med afsæt i min faglige og personlige baggrund inden for personlig træning og coaching er min ambition at åbne dørene til et sundt og socialt frirum, hvor man uanset fysisk form bliver mødt i øjenhøjde og med respekt, siger Kenneth.

Sundhed, viden og nærvær handler for Kenneth om at inddrage en evidensbaseret tilgang til sundhedsaspektet på en måde, hvor medlemmerne føler sig hørt og forstået i forhold til de udfordringer, de måtte stå med.

- Medlemmerne skal have tillid til, at vi ved, hvad vi taler om, og de skal vide og opleve, at vi ønsker tætte bånd og nære relationer på tværs af hele huset. Vi skal komme hinanden ved i sundhedens tegn, siger Kenneth.

Som medlem af Fit&Sund Odense kan man boltre sig i 1200 m2 nyrenoverede lokaler, som rummer en stor holdsal, funktionelt træningsområde plus et stort og lyst cardio-område. Dertil kan medlemmerne nyde kvalitetskaffe fra Yellowbeard i café-området, og lige ved indgangen kan man kvit og frit parkere både bil og cykel.

Allerede nu kan man melde sig ind via www.fitogsund.dk

- Nye medlemmer betaler selvfølgelig først for deres medlemsskab når vi kan åbne op. Men indtil da tilbyder vi outdoor træning på parkeringsarealet ude foran sundhedshuset. Vi ønsker at bakke op om folkesundheden, så tilbuddet er ganske gratis, men kræver at man tilmelder sig på forhånd, så vi opfylder alle corona restriktionerne, siger Kenneth.

Læs mere om muligheden for at træne med på facebook siden Fit&Sund Odense, her finder man også de daglige links til tilmelding.

- Vi ved endnu ikke hvornår vi får lov at åbne men når vi får lov så ser vi frem til at vise det nye sundhedshus frem for odenseanerne, siger Kenneth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce