Annonce
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Semsi Cicek her fotograferet i lokalerne hos GreyFit & Habits på Skibhusvej 94. Foto: Hasse Frimodt
Semsi Cicek er klar til at tage godt imod kunderne i det nye træningscenter kun for kvinder.
Annonce

På Skibhusvej 94 lå Sankt Hans Teater, som senere blev til en bank og så til fitness virksomheden Træning for Qvinder. Nu er GreyFit & Habits åbnet i de flotte lokaler.
GreyFit & Habits er et træningssted kun for kvinder. Konceptet er umiddelbart det samme som Træning for Qvinder, dog med få tilrettelser.

I receptionen finder man Semsi Cicek, som også giver prøvetræning.

- Vi tilbyder et nedsat abonnement til 169 kr. pr. måned året ud. Vi er et træningscenter, der tilbyder cirkeltræning for kvinder, damer og piger. Der er mulighed for at træne med instruktør på udvalgte tidspunker, men ellers instruerer vi vores medlemmer, så de selv kan stå for deres egen træning i de forskellige træningsstationer, hvor man arbejder i 60 sekunder pr. øvelse. Når man har været hele cirklen igennem, har man også været alle muskelgrupper i ens krop igennem, siger Semsi.

Hvis alt går vel og corona tillader det, vil der være en Grand Opening fredagsbar den 2. oktober kl. 14-16 i lokalerne på Skibhusvej.


Vi er et træningscenter, der tilbyder cirkeltræning for kvinder, damer og piger

Semsi Cicek


- Vi satser på, at vi 1-3 gange om måneden kan invitere til fredagsbar, hvor det er tilladt for vores kvindelige medlemmer at medbringe deres mænd til træning og efterfølgende hyggeligt samvær med lidt vin og snacks, siger Semsi.

På førstesalen i bygningen finder man de smukke lokaler fra tiden hvor, Sankt Hans Teater holdt til i lokalerne. Foto: Hasse Frimodt

Semsi glæder sig til at vise førstesalen frem.

- Det er så flotte lokaler, vi har på første sal. Her vil vi tilbyde bootcamps samt lave forskellige events for vores medlemmer. Vi tilbyder træning med instruktør 2-3 gange ugentligt, der er kaffe, the, frugt og småkager ved lejlighed, siger Semsi.

Greyfit & Habits drømmer om at nå et medlemstal på 350-400 personer. I fremtiden ønsker man også at kunne tilbyde flere tider med instruktør både eftermiddag og aften. Ligeledes er ambitionerne at kunne tilbyde yoga, events og lignende i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Bessehjælp: Book en Besse

Annonce