Annonce
Ugeavisen Odense

Fitness tilbud til unge i Odense

Stefan Moos Andersen er klar til at træne de unge der tilmelder sig via UngOdense samarbejdet. Foto: Hasse Frimodt
Er du mellem 14-18 år, bosiddende i Odense og kunne du tænke dig at træne fitness, så kunne OBBC's tilbud i samarbejde med UngOdense, måske være noget for dig?
Annonce

OBBC Fitness på Rugårdsvej 23 tilbyder i samarbejde med UngOdense "Fitness for alle", til aldersgruppen 14-18 år. Så er du ung i Odense og har mod på at starte op på et hold, hvor man træner en gang om ugen, så klik ind på hjemmesiden UngOdense.dk og tilmeld dig holdet "Fitness for alle".

Personlig træner og fysioterapeut Stefan Moos Andersen er manden, der guider de unge igennem forløbet.

- Det er vigtigt at give de unge mennesker en god introduktion til fitness verden. Jeg vil lære dem, hvordan man gebærder sig i et fitnesscenter og hvordan de træner sikkert og effektivt. Særligt i den helt unge aldersgruppe er det utroligt vigtigt, at de kommer godt i gang med træningen, så de kan undgå skader.

- Ligeledes lægger jeg meget vægt på det sociale, når de unge kommer og træner. Vi skal træne seriøst men også have det sjovt sammen. For mange af dem der tilmelder sig holdet er unge, der ikke har kunnet finde sig til rette i andre sportsgrene, men som så starter op med fitness. De skal mærke glæden ved at komme en gang om ugen og være fysisk aktive uden at skulle konkurrere mod andre end dem selv. De unge vil hurtigt opleve, at træningen er med til at skabe positive, fysiske og psykiske oplevelser, når de kommer i bedre fysisk form, siger Stefan Moos Andersen.

Træningen foregår hver onsdag kl. 16-17.30 i OBBC lokaler på Rugårdsvej 23.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce