Annonce
Ugeavisen Odense

Flere gaver søges til børn på Fyn: - Vi er løbet tør - hjælp os

Kathrine Holst ved den gamle BR. Her har hun sammen med sine hjælpere pakket og sorteret hundredvis af gaver de seneste uger. Men der mangler stadig legetøj, hvis målet skal opfyldes. Foto: By Holst
Annonce

Odense: Kathrine Holst er i fuld sving med at gøre julen bedre for en række børn og teenagere, der er langtfra at kunne fejre den samme voluminøse fest, der udspiller sig rundt om i kongerigets hjem, når 24. decembers dag bliver til aften.

Selvom det er væltet ind med bidrag siden september, så løb de barmhjertige samaritanere søndag tør for legetøj.

Så de efterlyser nu endnu mere og beder en bøn til de forældre og børn, der måske kan undvære noget af det, der alligevel bare ligger og samler støv eller som simpelthen ikke længere bliver brugt.

Der kan indleveres legetøj på onsdag imellem 14 og 18 i de gamle BR-lokaler på Kongensgade ligesom det også vil være muligt at donere på lørdag fra 12 til 18.

Sidstnævnte dag skulle have været en pakkedag, men den er nu lavet om til indleveringsdag. Derfor skal der forhåbentligt pakkes til den helt store guldmedalje søndag 17. november fra 10 til 15 og igen den 23. og 24. november fra 10 til 15 begge dage.

Følg med på facebooksiden By Holst.

Alle er inviteret med for at hjælpe frisøren og hendes crew i mål, så Red Barnet kan fuldføre missionen og give flere børn en god jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce