Annonce
Ugeavisen Odense

Flytter: Ketshop er vokset ud af lokalerne i Søndergade

Torben van den Bregen Kulmbak her fotograferet sammen med hans nye partner i Ketshop, Mikkel Normann. Foto: Hasse Frimodt

Fremtiden for Ketshop ligger nu på Blangstedgårdsvej, og Ketshop præsenterer ny medejer

Annonce

Torben van den Bregen Kulmbak overtog i august 2016 Ketshop butikken i Søndergade.

- Jeg så store muligheder i først at blive indehaver af Ketshop for så derefter at udvikle butikken samt webshop. Og jeg er ikke selv ked af at sige, at jeg så rigtig. For på de to år jeg har været ejer af Ketshop, er omsætningen kun gået en vej, og det er op. Det er jeg rigtig glad for. For det var derfor, jeg tilbage i 2016 overtog Ketshop. Jeg vidste, at der lå et stort uudnyttet potentiale i butikken. Men successen de sidste par år har så også betydet, at vi nu er vokset ud af de små lokaler i Søndergade, og derfor lukker Ketshop i Søndergade den 19. november, hvor vi flytter alle varer til nye lokaler på Blangstedgårdsvej 14, siger Torben van den Bregen Kulmbak.

Ketshop

KetshopBlangstedgårdsvej 14

Åbner 23. novemner kl. 10-22

Hjemmesider: www.ketshop.dk - www.tennisshop.dk og www.badmintonshoppen.dk

Facebook: Ketshop

Ejere: Torben van den Brekel Kulmbak og Mikkel Normann

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 10-17.30, fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-13

Annonce

Flytter til Blangstedgårdsvej

Ketshop flytter fra 150 kvadratmeter i Søndergade til ca. 600 kvadratmeter på Blangstedgårdsvej. Ketshop åbner dørene til den nye flotte butik på Black Friday den 23. november, hvor butikken holder åbent fra kl. 10 til 22. De ekstra nye, mange kvadratmeter betyder, at Ketshop nu kan udvikle sig til at blive en endnu federe butik at købe udstyr indenfor ketcher sporten, hvor der fortrinsvis er fokus på salg af udstyr til badminton, tennis og squash.

- Flytningen betyder, at vores tre webshops som heddeer badminton.dk, tennisshop.dk og ketshop.dk nu kan få endnu mere fokus og vokse sig endnu større. Ligeledes får vi bedre plads i butikken til vores udstillinger, og der bliver lavet en lille ø i butikken, hvor vi altid har opstrengere stående klar til at servicere kunderne med opstrengning af ketchere, siger Torben van den Bregen Kulmbak.

Annonce

Åbner på Black Friday

Men det er ikke kun flytningen, Kulmbak kan kan fortælle nyt om. For en anden nyhed er også at Torben van den Bregen Kulmbak byder sin nuværende butikchef Mikkel Normann velkommen som medejer af virksomheden.

- Mikkel har været ansat hos Ketshop i fem år. Han startede i et job som opstrenger efter skoletid, og de seneste fire år har han være butikschef. Da jeg overtog butikken for to år siden, var jeg enormt glad for at have en mand som Mikkel ansat som butikchef. Han var med det samme med på de udviklingsmuligheder, jeg så kunne udvikle Ketshop, og han har været en uvurderlig medarbejder for mig gennem de seneste to år, hvor han kan klappe sig selv på skulderen, over at han er en af grundene til at Ketshop har øget omsætningen gennem de sidste par år, siger Torben van den Bregen Kulmbak

Sammen er Torben og Mikkel klar til at foretage en masse nye spændende tiltag i den kommende fremtid, men først gælder det om at få gjort butikken klar til den helt store åbningsdag på Black Friday.

- Black Friday er blevet til årets bedste dag, når vi snakker omsætning. Og med kombinationen af en masse gode åbningstilbud og Black Friday tilbud ser vi frem til en travl åbningsdag den 23. november, siger den nye medejer Mikkel Normann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce