Annonce
Ugeavisen Odense

Forælder bakker op om skolen: - Jeg bliver enormt ked af, at dygtige medarbejdere skal svines til på den måde

Tim Vermund er byrådsmedlem for Socialdemokratiet og forælder til elev på Risingskolen. Foto: Vibeke Volder
Kommentarerne til Risingskolens initiativ til udeundervisning bliver mødt af hård kritik - men ikke fra forældre med børn på skolen siger forælder Tim Vermund, der vurderer, at angrebet er koordineret af folk udefra.

Rising: Det er ikke pæn læsning, øjnene skanner sig nedover på Risingskolens facebookside netop nu, hvor en hadsk stemning har rejst sig ovenpå et tiltag, der sikrer udeundervisning i tørvejr til eleverne i 7. a.

Der er dog masser af opbakning til lærerne fra forældrene, hvis man skal tro byrådsmedlem Tim Vermund (S), der har et barn på skolen.

Han påpeger, at de vrede kommentarer stammer fra facebook-brugere, der intet har med Risingskolen at gøre.

Annonce

- Jeg genkender ikke et eneste navn iblandt dem, der skriver negativt, og hvis man klikker sig ind på profilerne, bliver det tydeligt, hvilke type mennesker der står bag den hadske stemning.

Trolde

De fleste bor i København og skilter med deres uvilje imod vaccinationer og regeringens corona-strategi.

- Det er alle mulige mærkelige mennesker og det er svært at kæmpe imod i en åben facebook-gruppe. Mit bedste bud er, at de er medlemmer af såkaldte troldegrupper, der koordinerer angreb som disse imod velmenende mennesker, der bare gør et godt stykke arbejde. Det er fuldt ud overlagt, siger Tim Vermund, der selv er begejstret over nytænkningen.

- Jeg var både glad og stolt over at have barn på en skole med så stor virkelyst og kreativitet. Her er der virkelig nogen, der gør noget godt for børnene, så de kan mødes og være sammen - og ikke bliver våde og kolde. Jeg bliver så enormt ked af, at dygtige medarbejdere skal svines til på den måde. Det er simpelthen grotesk.

Til den angribende part beder han om, at sigtekornet indstilles på et andet mål.

- Hvis I endelig skal brokke jer, så ret skytset imod politikerne. Det ligner ikke noget at skyde sådan på sagesløse lærere og elever.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce