Annonce
112

For længe åbent: Bøder til natteåbne steder i Odense

Nattelivet - i hvert fald det, der foregår på serveringssteder - skal indtil videre slutte senest klokken 24. Ellers kan det koste en bøde. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM.
Annonce

Odense: Tre virksomheder i Odense fik i weekenden en bøde for at holde åbent efter midnat. Det fortæller Fyns Politi på Twitter. Reglerne i forbindelse med genåbningens fase to dikterer blandt andet, at steder, der serverer mad, drikkevarer eller tobak til at nyde på stedet, skal lukke ved midnat.

Den regel overholdt to serveringssteder og en vandpibecafé ikke, da en civilpatrulje i weekenden tjekkede nattelivet i Odense. Patruljen var ifølge Fyns Politi forbi ved ettiden om natten, og i vandpibecaféen blev der ikke kun givet en bøde for at overtræde lukketidspunktet, men også for at skænke alkohol, selvom stedet ikke har en bevilling.

Bøden for at overtræde lukketidspunktet er minimum 3000 kroner. Gentages overtrædelsen, lyder den næste bøde på 6000 kroner. Er der tale om en stor virksomhed, lyder minimumsbøden på 12.000 kroner, oplyser Fyns Politi.

Politiet opfordrer gæster til at hjælpe serveringsstederne med at overholde reglerne ved at tage hjem senest klokken 24.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce