Annonce
Ugeavisen Odense

Forløsning og fællessang med ibens i Kulturmaskinen

Ibens i originalbesætningen er klar til at fylde Kulturmaskinen 22. februar med et dugfriskt album i bagagen. Foto: PR

En unik og engageret opbakning til ibens jubilæumskoncert i 2017 resulterede i en gendannelse - og 22. februar står bandet klar i Kulturmaskinen med et nyt album i ryggen.

Annonce

Odense: Ibens er tilbage i originalbesætning og med nyt album, og fredag 22. februar kl. 20 gæster de Kulturmaskinen med både ny og gammel lyd.

Bandet har siden deres legendariske debutalbum fra 1997 - med hits som "Jeg savner min blå cykel" og "Ølstykke i november" - stået som et fænomen i dansk musikhistorie, der ikke minder om ret meget andet i dansk rock.

Overraskende er det ikke mindst for bandet selv, at de nu er tilbage i originalbesætning med det nye album "carstenshenrikskristians". Albummet, der er blevet tildelt seks stjerner af Gaffa udkom 10. februar.Konceptet for albummet har været, at numrene skulle skabes ud fra den rocktrio-besætning, ibens nu rykker ud med. Sangene er leveret med et humoristisk tvist, som Carsten Lykke har leveret.

Til koncerten vil der, foruden numre fra det nye album, blive spillet en lang række sange fra debutalbummet, og der er garanti for fællessang blandt publikum.

Annonce

Pustede liv i ibens

500 engagerede publikummer dukkede op til bandets jubilæumskoncert for debutalbummet i februar 2017 på Posten i Odense.

Det blev en stor forløsning for bandet, der begyndte at spille og skrive igen efter egentlig at være stoppet tilbage i 2012 efter EP-udgivelsen "Halvelektronisk".

Siden har bandet mødtes jævnligt og indspillet nye numre, der nu er blevet til et album.

Anders Hjernø er dimittend fra Rytmisk Musikkonservatoriums sangskriverlinje og varmer op for ibens denne aften i Kulturmaskinen.

Der er noget konceptuelt, poetisk, filosofisk og kunstnerisk over Hjernøs værker, hvis tekster og lydbilleder må siges at udfordre forventningerne til musikudgivelser.

Hans sange er humoristiske og let tilgængelige, men de har noget på hjerte. Det er grineren, men det er bestemt ikke for sjov, og vil slå tonen an for resten af aftenen.

Arrangementet præsenteres af Kulturmaskinen.

Dørene åbner kl. 19. Billetter koster i forsalg 100 kroner, ved døren 120 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce