Annonce
Ugeavisen Odense

19-årig bilist kørte direkte ud over Odins Bro, mens broen stod åben

Odense: En 19-årig bilist kørte natten til mandag direkte ud over Odins Bro, mens broen stod åben, fordi et skib skulle passere.

- Bilen kommer kørende i vestlig retning ad broen. Den er åben, men på vej til at lukke igen. Det bliver så på en eller anden måde overset, selvom bommen er lukket, og blinket kører, og bilen fortsætter lige gennem bommen og ud over kanten, siger Torben Jakobsen, vagtchef hos Fyns Politi.

Bilen landede på hovedet på en bropille en god håndfuld meter længere nede. Helt mirakuløst overlevede den 19-årige mand, som var den eneste person i bilen.

Annonce

- Til alt held lander bilen på jorden og ikke i vandet. Han bliver reddet ud og kørt på sygehuset, og sidste melding er overraskende positiv. Den lyder på en hjernerystelse og umiddelbart ikke mere. Så han har været helt usandsynligt heldig. Han kunne lige så godt være kørt i havnen, siger Torben Jakobsen.

Indtil videre er der ikke mange ting, der kan hjælpe med at fastslå, hvordan ulykken har kunnet ske.

- Det skal vi have en snak med ham om. Der var masser af vidner, som holdt og ventede ved bommen, men han fortsatte i den fri vognbane, og det ser ud, som om han bare har overset det hele, siger vagtchefen.

En bilinspektør har efter uheldet været på stedet for at undersøge bilen. Uheldet skete klokken 3:21.

Sådan så bilen ud efter at være landet på jorden. Foto: Local Eyes
Her Odins Bro fra afstand og stedet, hvor bilen landede. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce