Annonce
Ugeavisen Odense

Fra Fund til fitness: Kæmpe fitnesscenter åbner på Thriges Plads

Der kommer til at være 63 kredsløbsmaskiner, hvoraf der vil være 18 løbebånd. Ifølge ejerne er der brugt mere end seks millioner kroner på udstyr til Ground, der åbner på den sidste dag af oktober. Foto: Rune H. Blichfeldt
Der skal være plads til alle i et nystartet fitness-koncept, der også vil byde på padel tennis og caféhygge. Sascha Bjerregaard og en gruppe andre investorer står bag fitnesscentret Ground, der har lejet tæt ved 3.000 kvadratmeter i det tidligere Bazar Fyn. Medlemmerne er allerede begyndt at melde sig ind.

Odense: Efter at indflytningsplanerne for Fund Friskole måtte lægges i graven, da friskolen gik konkurs, kan der nu omsider sættes navn på en ny lejer i de lokaler, der tidligere har huset Bazar Fyn på Thriges Plads i Odense.

Ground, lyder navnet på et helt nyt fitness-center, der åbner lørdag den 31. oktober, og det bliver et stort et af slagsen med hele 2900 kvadratmeter.

Bag centret står blandt andre Sascha Bjerregaard, som har været i branchen igennem en årrække og i dag er medejer af fitnesskæden iGym. Hun peger på, at Ground kommer til at introducere et helt nyt koncept, hvor prisen er skruet så langt ned som muligt, selvom der ikke er sparet på udstyret, der tilsammen har kostet mere end seks millioner kroner.

- Det skal være helt nede på jorden og give alle mennesker mulighed for at gå i fitnesscenter og have det som deres andet hjem. Det betyder konkret, at vi laver et meget moderne center til en meget lille abonnementspris. Vi har ikke nogen store investorer, som skal have en masse penge ud af det her. Vi vil selvfølgelig gerne tjene nogen penge, men vi er sådan set glade, så længe det løber rundt, siger Sascha Bjerregaard, der peger på, at udlejeren Olav de Linde også har været afgørende for, at planerne har kunnet realiseres.

Der bliver arbejdet på højtryk for at gøre fitnesscentret klart til åbningen den 31. oktober. Foto: Rune H. Blichfeldt

- Vi skylder Olav de Linde en stor tak for, at det kan lade sig gøre. De har været med os hele vejen og troet på projektet, siger Sascha Bjerregaard.

Selvom der fortsat er et stykke tid til, at Ground åbner, står det allerede nu klart, at der vil stå medlemmer klar til at benytte centret.

Ground har nemlig udbudt de første 500 medlemskaber inden for to kategorier til en særlig lav pris og kunne i starten af oktober meddele, at mere end 90 procent af de billetter var revet væk.

Maskiner til det meste

De forskellige fitness-maskiner er i disse dage ved at blive leveret til centret. Og der er plads til mange af slagsen i Thriges gamle produktionshaller. Der kommer således til at være 18 løbebånd og i alt 63 forskellige kredsløbsmaskiner.


Vi laver et meget moderne center til en meget lille abonnementspris. Vi har ikke nogen store investorer, som skal have en masse penge ud af det her. Vi vil selvfølgelig gerne tjene nogen penge, men vi er sådan set glade, så længe det løber rundt.

Sascha Bjerregaard, medejer af Ground Odense


Der bliver dog også plads til andet og mere end løbebånd, romaskiner og håndvægte.

For det første bliver der et særskilt område med såkaldte eGym-maskiner, der indstiller sig efter brugeren og viser på en skærm, hvordan man skal udføre øvelsen korrekt.

Der er mange forskellige slags maskiner. Her er det tre maskiner, hvor man kan få pulsen op ved at gå op af trapper. Foto: Rune H. Blichfeldt

For det andet kommer der en café inde i centret, så man også har mulighed for at slappe af.

Og så bliver Ground vel nok det første fitnesscenter i Danmark med en bane til padel tennis, som bliver leveret fra Spanien.

- Folk der går til fitness, har typisk også nogle andre sportsinteresser, og når vi har sådan nogle flotte lokaler med så højt til loftet, var det oplagt at lave en bane til padel tennis, som er blevet meget populært. Og så får vi også to bordtennisborde, som man frit kan benytte, siger Sascha Bjerregaard.

Annonce

Masser af spritautomater

Fitnesscentrene var en del af nedlukningen i forbindelse med det første udbrud af coronavirus i foråret. Sascha Bjerregaard er dog ikke bekymret for, at noget lignende kan ske igen og peger desuden på, at der vil blive gjort ekstra godt rent i centret, ligesom at alle medlemmer vil blive bedt om at medbringe håndklæde.

- Derudover får man udleveret en microfiberklud, som man har med sig rundt og tørrer maskinerne af med. Så vi gør alt, hvad vi kan gøre, siger Sascha Bjerregaard.

Annonce

Stadig ledige lejemål

Hos udlejeren Olav de Linde er man også glad for aftalen med Ground. Det fortæller afdelingsdirektør i Odense, Lars Friis Christensen.

- Vi er rigtigt glade for at få dem ind. Vi vil rigtigt gerne skabe et område, hvor der er noget liv. Og det vil der helt sikkert komme med Ground, som jo også har fået nogle fantastiske lokaler til formålet, siger Lars Friis Christensen.

Han peger på, at Ground lejer omkring 40 procent af det areal, der tidligere udgjorde Bazar Fyn.

- Så vi er fortsat på udkig efter nogle lejere til lokalerne på den modsatte side af Ground. Det kan være alt fra mad til noget mere med sport og idræt, siger afdelingsdirektøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Turen går til Spanien med figen, gedeost og tør sherry - lær at lave en sommerlig tortilla

Annonce