Annonce
Ugeavisen Odense

Fra kulturmaskinen til Villestofte: Årlig plademesse reddet fra aflysning

L. P. Plademesse plejer at blive holdt på Kulturmaskinen i Odense C, hvor den tidligere har trukket op mod 500 besøgende. Foto: Jens Nicolaisen
Plade-entusiasten Jens Nicolaisen kunne ikke bære, hvis den årlige L. P. Plademesse skulle aflyses. Derfor har han af restriktionshensyn rykket messen til sin forretning i Villestofte.
Annonce

Villestofte: Covid19 fortsætter med at sætte begrænsninger for mange kulturelle aktiviteter, og det var ved at koste en aflysning af L. P. Plademesse, der i godt 10 år er blevet afviklet på Kulturmaskinen i Odense C.

Men arrangør Jens Nicolaisen vil det anderledes. Så frem for at aflyse, så rykker plademessen til Villestofte, Odense NV, hvor der er mere plads.

- Kulturmaskinen kunne desværre ikke huse et arrangement af L. P. Plademesses størrelse på grund af Corona-restriktioner. Dermed var messen i fare for at blive aflyst. Det var ikke til at bære, for der har snart ikke været en ærlig plademesse i over et halvt år, fortæller Jens Nicolaisen, der ejer pladeforretningen Glad Samler Records i Villestofte.

Annonce

Aktion

Fra positionen bag disken i forretningen har han de seneste måneder talt med mange musikentusiaster, der savner plademesserne.

Og det blev bestemt ikke godt modtaget, at endnu en messe var i overhængende fare for aflysning.

- Så besluttede jeg mig at for at flytte messen til forretningens adresse på Villestofte Skovvej 13 i Villestofte, hvor der er plads både inden- og udenfor. Som en lille specialforretning er jeg nødt til at tænke kreativt. Især i denne tid, hvor intet er, som det plejer at være, og meget vil være forandret fremover. Kan man se bort fra, at plademesser traditionelt ligger i centrum, så er det her faktisk en ret god løsning, siger Jens Nicolaisen, der nu lægger sig i selen for at lave et kanon arrangement.

L. P. Plademesse har eksisteret siden 2007, hvor den første gang blev afviklet på Kansas City. Siden rykkede messen til Kulturmaskinen, inden en virus nu sender vinyl-karavanen på visit i Villestofte.

- Det bliver en messe med private og professionelle standholdere, der medbringer alt fra lp’er, singler og cd’er til kassettebånd, bøger og plakater. Har du en stak lp’er derhjemme, som du gerne vil have vurderet, kan du også tage dem med. Så får du en vurdering med det samme, lover arrangøren, der også garanterer musik for enhver smag og pengepung.

Arrangementet løber af stablen lørdag 15. august fra klokken 10 til 15. Der er gratis entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce