Annonce
Ugeavisen Odense

Fra tøjdesigner til blomsterdekoratør

Camilla Christjansen, indehaver af Lille Frøken Flora - moderne blomsterdesign som åbner den 14. februar i Mageløs 12. Privatfoto
Camilla Christjansen åbner blomsterbutik i Odense C på Valentines Dag. Camilla inviterer på et glas champagne og lækker kage.
Annonce

Camilla Christjansen har arbejdet som teknisk designer i tøjvirksomheden Noa Noa.

- Jeg var oprindelig uddannet tøjdesigner. Men den branche levede ikke op til det, jeg troede den var. Arbejdet bestod mest i at sidde og arbejde på computeren. Jeg savnede virkelig at udnytte min kreativitet og have hænderne med i mit arbejde, siger Camilla Christjansen.

Så efter endt barsel besluttede Camilla sig for, at hun droppede sit arbejde som teknisk designer for i stedet at gå i lære som blomsterdekoratør.

- Da jeg var 16-18 år gammel, havde jeg et fritidsjob i en blomsterbutik i Kolding. Det var derfor en branche, jeg kendte lidt til og nok også grunden til, at jeg valgte at blive blomsterdekoratør. Med blomsterne kunne jeg være kreativ med mine hænder og med dem skabe flotte dekorationer. Det blev da også til et mesterskab ved Københavnermesterskaberne i moderne blomsterkunst, hvilket kvalificerede mig til Danmarksmesterskaberne, hvor jeg fik en fjerdeplads i 2018, siger Camilla.

Lille Frøken Flora - moderne blomsterdesign

Lille Frøken Flora - moderne blomsterdesign

Mageløs 12

Hjemmeside: https://www.lillefroekenflora.dk/

Facebook: Lille Frøken Flora Moderne Blomsterdesign

Tlf: 28 59 19 38

Annonce

Åbner på Valentines Dag

Camilla flyttede med sin mand til Fyn, mens hun ventede deres fælles barn nummer to. Og efter endt barsel åbnede hun i Årslev Lille Frøken Flora - Blomsterværksted, som på kort blev en succes. Faktisk så stor en succes, at hun den 14. februar på Valentines Dag åbner endnu en forretning. Denne gang i Mageløs 12.

- Jeg åbner Lille Frøken Flora - moderne blomsterdesign. I butikken lægger jeg vægt på kvalitet, design, og nytænkning inden for blomster. Kunderne kan se frem til en butik, hvor de træder ind i et univers af smukke blomster, utraditionelle planter og kreative ideer. Det skal være en oplevelse at besøge Lille Frøken Flora hver gang, og derfor er intet nogensinde som det plejer. Enhver plante, blomst og krukke er nøje udvalgt hos dygtige grossister, for at kunne tilbyde et lækkert og spændende sortiment. Kom ind og duft, gå på opdagelse, bliv inspireret og få en snak med det kompetente personale, som glædeligt drøfter ideer til indretning med planter, styling af din virksomhed, blomster til dit bryllup, eller hvordan svigermors buket skal se ud. Med andre ord er skalaen stor og passionen enorm, siger Camilla.

Lille Frøken Flora - moderne blomsterdesign byder den 14. februar på champagne og lækker kage.

Blomsterdekoration fra Lille Frøken Flora. Privatfoto
Blomster fra Lille Frøken Flora. Privatfoto
Blomsterdekoration. Privatfoto
Evighedsblomster. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce