Annonce
Ugeavisen Odense

Fremtidens elektroniske musik i Borgernes Hus

Timur befinder sig i et smeltedigel mellem oldschool hip-hop produktioner og neo soul med et urban touch. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Talenter fra konservatoriet giver smag på fremtidens elektroniske musik
Annonce

Fremtiden og højteknologien er i fokus når Odense Musikbibliotek fredag den 29. november inviterer fem kunstnere fra den elektroniske musiklinie fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg til at give deres bud på morgendagens elektroniske musik.

Med den kendte komponist og lydkunstner Robert Cole Rizzi som mentor er de fem spirende lydkunstnere Timur, L, AK89, AYO og RO Zar godt rustede til at give deres bud på hvordan ny elektronisk musik anno 2019 skal lyde.

- Vi glæder os meget til at give vores lånere denne oplevelse", forklarer Mads Led Behrend, musikbibliotekar på Odense Musikbibliotek og fortsætter "Da vi havde elever fra den elektroniske musiklinie forbi sidste år leverede de et af årets største musikoplevelser på Odense Musikbibliotek.

Niels Mark, teamleder på Odense Musikbibliotek er enig:

- Vi ser det gang på gang at de stærke musikoplevelser ofte leveres af den spirende musikundergrund. Det er en af grundene til at musikbiblioteket har så meget fokus på undergrunden i deres koncertprogram.

Koncertrækken er arrangeret i samarbejde med Hans Kristian Hannibal-Bach alias Soundscapes, der er en af veteranerne inden for den elektroniske musik i Odense.

Fakta

Følgende navne fra Syddansk Musikkonservatoriums elektroniske musiklinie kan opleves på Odense Musikbibliotek:

Timur befinder sig i et smeltedigel mellem oldschool hip-hop produktioner og neo soul med et urban touch, som kommer til udtryk i et jordnært og til tider drømmende univers, hvor melankolien og socialrealismen smelter sammen med insisterende beats og varme synths.

L arbejder med reallyde, sampling og mystiske stemmer i et fantasifuldt fortællende og dystert elektronisk lydunivers

AK89 aka Anne-Kristine Selvejer bevæger sig mellem noise, ambient og en mere eksperimenterende og hårdtslående elektronisk lyd. Hun arbejder ud fra reallyde, med improvisationer og det rum, hun befinder sig i.

AYO er et solo projekt af Julie Schønherr Rosengreen. Hun bevæger sig inden for ambient genren og bestræber sig på at skabe et tidsløst univers af atmosfæriske, drømmende, melodiske og organiske lyde med en snært af melankoli, der blidt, men vedvarende får ens sind og krop til at gå hen mod en grundlæggende jordnær forbindelse.

RO Zar Med en fortid som grundlægger store elektroniske events er lydkunstneren RO Zars et stærkt navn, der lægger vægten på svævende elektroniske lydlandskaber gennemsyret af beskidt og utilregnelig bas.

Soundscapes: Smag på fremtidens elektroniske musik Odense Musikbibliotek i Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C

Dato: Fredag den 29. november klokken 19.00 – 22:0

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce