Annonce
Ugeavisen Odense

Frisør får travlt: Sanne Juel Egelund er klar til lange dage i salonen

Sanne Juel Egelund, indehaver af Organic Hair Studio, Pakhusgården 2. Foto: Hasse Frimodt
Kort efter det blev offentliggjort, at frisørerne måtte åbne igen den 6. april, var der gang i tidsbestillingerne hos Sanne Juel Egelund, indehaver af Organic Hair Studio, Pakhusgården.

Sanne Juel Egelund, frisør og indehaver af Organic Hair Studio i Pakhusgården, er en smule nervøs for at skulle i gang igen efter næsten fire måneders nedlukning.

- Så snart Mette Frederiksen meddelte, at nu måtte frisørerne tage imod kunder fra den 6. april, så kimede telefonen konstant. Jeg kunne se, at folk bookede løs på mit online booking system, og jeg blev kontaktet på sociale medier som facebook og instagram. Danskerne trænger bare til at blive klippet, og derfor får jeg lange arbejdsdage fra den 6. april. Det kan jeg lige nu godt blive lidt nervøs for. Hvordan vil min krop reagere på så mange timer, er jeg klar til det, jeg har tidligere haft store problemer med min skulder, men det forsvandt, da jeg begyndte at dyrke yoga. Jeg regner da med, at jeg er klar, og jeg skal da på ingen måde brokke mig over, at vi frisører nu får lov til at åbne igen, siger Sanne.


Så snart Mette Frederiksen meddelte, at nu måtte frisørerne tage imod kunder fra den 6. april, så kimede telefonen konstant.

Sanne Juel Egelund, indehaver af Organic Hair Studio


For det har på ingen måde været en sjov periode under nedlukningen, bekræfter Sanne.

- Det har været mega svært under nedlukningen. Det har været svært at gå og vente på at få en dato på, hvornår man måtte åbne igen. Det har været hårdt at få sin kompensation som selvstændig, hvor man har stået meget alene, uden helt at vide hvordan man rent faktisk blev dækket ind økonomisk. Men nu ser jeg fremad, nu skal vi frisører frem med saksen igen, og det bliver dejligt at tage imod kunderne i salonen igen, siger Sanne Juel Egelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce