Annonce
Ugeavisen Odense

Frisør nyt: Jeanette Skov bliver selvstændig hos Hair by Warming

Jeanette Skov, tv. bliver selvstændig frisør hos Hair by Warming på Læssøegade 151. Her er hun fotograferet sammen med Mia Warming indehaver af Hair by Warming. Foto: Hasse Frimodt
Når frisørerne igen må åbne den 6. april, er det med en lille rokade i Odense. Jeanette Skov, har solgt sin salon i Agedrup, for at blive selvstændig hos Hair by Warming i Odense M.

Jeanette Skov har i mere end 10 år drevet salon i Agedrup. Men den tid er slut nu, for Jeanette har solgt salonen, for i stedet at blive selvstændig frisør hos Hair by Warming på Læssøegade 151, 5230 Odense M.

- Jeg har haft 10 fantastisk gode år i Agedrup. Da jeg åbnede for lidt over 10 år siden, gav det rigtig god mening, fordi jeg som barn voksede op i Agedrup. Men de sidste fem år har jeg boet i Odense M, hvor jeg og familien er faldet godt til. Derfor er jeg utrolig glad for at have indgået en aftale med Mia Warming, indehaver af Hair by Warming, hvor jeg kan få lov at være selvstændig i hendes lokaler, siger Jeanette Skov.


Nu er vi begge klar til at tage i mod kunderne tirsdag den 6. april, når vi igen må holde åbent

Mia Warming


Mia overtog salonen i 2017 og har indtil december 2020 haft en ansat i salonen.

- I december 2020 stoppede hende, jeg havde ansat. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville ansætte en ny i salonen, når vi fik lov til at åbne igen efter coronanedlukningen, men så dukkede Jeanette op i salonen i februar og luftede muligheden for, at hun ønskede at blive selvstændig. Det tilbud takkede jeg ja til, og nu er vi begge klar til at tage i mod kunderne tirsdag den 6. april, når vi igen må holde åbent, siger Mia.

Med Jeanettes tiltrædelse i salonen udvides åbningstiderne, så de i fremtiden er: Mandag kl. 8-15, tirsdag-onsdag og torsdag kl. 8-20, fredag kl. 8-15 samt lørdage efter aftale.

På hjemmesiderne www.hairbywarming.dk eller www.jeanette-skov.dk kan man nu booke tid til at få ordnet sit hår, eller man kan kontakte Jeanette på telefon: 66101022

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce