Annonce
Ugeavisen Odense

Fru Lund er tilbage i Hunderupkvarteret

Christina og Claus Lund foran butikken på Hunderupvej. Foto: Hasse Frimodt

Fru Lund er vendt tilbage til Hunderupkvarteret, på opfordring fra tidligere trofaste kunder.

Annonce

I 2018 kunne Claus og Christina Lund, der er indehavere af Fru Lund Bageri, fejre bageriets 50 års jubilæum. Det var Claus forældre, der for 50 år siden åbnede bageriet, som sønnen overtog i 1997.

- 10 år efter jeg havde overtaget mine forældres bageri udvidede vi med et bageri på Læssøegade, som vi kaldte for Fru Lund Bageri. I 2010 åbnede vi endnu et Fru Lund Bageri. Denne gang i Seden. Og i den forbindelse skiftede bageriet i Bellinge også navn, så alle tre nu hed Fru Lund Bageri, fortæller Claus Lund.

Vi var igennem de tre år, vi var væk fra Hunderupkvarteret ofte blevet spurgt, om vi dog ikke snart åbnede bageri igen i Hunderupkvarteret

Claus Lund
Christina Lund er glad for den nye butiks indretning. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Lukkede i 2015 i Læssøegade

Men i 2015 lukkede Claus og Christina bageriet på Læssøegade på grund af en masse vejarbejde og kloakeringsarbejde, som gjorde det besværligt for kunderne at komme til deres butik.

- Vi valgte at lukke butikken i Læssøegade. Både på grund af besværlighederne på Læssøegade med at komme til og fra butikken, men også fordi vi samtidig fik tilbudt at overtage et bageri på Dalumvej 88. Et tilbud vi sagde ja tak til. Men vi flyttede jo ikke fra Læssøegade på grund af dårlig forretning. Tværtimod havde vi en masse faste kunder, som elskede vores brød. Så da vi fik tilbudt at overtage Abel Spendabels tidligere butikslokale på Hunderupvej 64, slog vi straks til og sagde ja tak til overtagelse af butikken. Vi var igennem de tre år, vi var væk fra Hunderupkvarteret ofte blevet spurgt, om vi dog ikke snart åbnede bageri igen i Hunderupkvarteret. Det har vi lyttet til, og nu er vi så tilbage igen i det kvarter, hvor vi selv er bosiddende, siger Claus Lund.

Annonce

Surdej og langtidshævet brød

Fru Lund Bageri laver brød der er bagt på surdej og langtidshævet brød. Bageriet har to dygtige konditorer ansat, som til dagligt kreerer de lækre konditorkager, man kan købe i Fru Lund butikkerne i Bellinge, Dalum, Seden og altså nu også på Hunderupvej. Konditorne tager også gerne imod specialbestillinger til f.eks. dåb, fødselsdag, bryllup eller andre festlige lejligheder.

- Jeg tror, vi har succes, fordi vi laver ordentligt brød. Det kan folk godt lide. Og så gør vi alt for at uddanne vores personale til at give kunderne en personlig og høflig betjening, hvor de meget gerne må hjælpe kunderne ud med tingene, de har købt, hvis kunden har behov for hjælp. Vi skal leve af at give god service. Kombinationen af god service og godt brød er det, der gør at kunderne vender tilbage igen og igen. Og det lever vi af, siger Claus Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce