Annonce
Ugeavisen Odense

Generalprøve på Den Gamle Kro: Vil du være testspiser og støtte en god sag?

Claus Sigmann ny direktør for og medejer af Den Gamle Kro i Munkekælderen, som skal bruges mere, når stedet åbner igen. Foto: Michael Bager

En god generalprøve skulle i dette tilfælde også gerne give en god premiere. For når Den Gamle Kro genåbner 2. juni, så bliver det en storstilet generalprøve i ryggen. En generalprøve, som du har mulighed for at deltage.

Når kroen i Overgade genåbner, så bliver det med helt ny besætning og helt ny menu - og derfor søger man nu efter folk, der kan vurdere om de nye konstellationer på og omkring tallerkenen spiller, som det skal.

Men når man nu er i gang, hvorfor så ikke støtte en god sag. Derfor arrangeres generalprøven i samarbejde med Cykelnerven - et cykelhold der cykler for kampen mod sclerose - og Scleroseforeningen for at samle penge ind til deres godgørende formål.

Annonce

Det betyder, at du kan opleve Den Gamle Kro i nye klæder før alle andre allerede 31 maj, hvor for 695 kan vælge tre retter fra kortet. Med i prisen er to genstande og kaffe.

Du skal være indstillet på, at der kan ske fejl og mangler på aftenen, som samtidig indeholder en rundvisning i huset og kroens historie, der gemmer mange på gode anekdoter.

Book bord på telefon 3095 8000 efter princippet først til mølle.

Alt overskud går direkte til Scleroseforeningen.

Nye ejere

Den Gamle Kro er overtaget af Claus Sigmann, der er ny direktør og medejer sammen med René Brun Pedersen, som er restauratør i Odense Golfklub, og Keld Askær, der blandt er kendt fra Hotel Ærøhus i Ærøskøbing.

Når Den Gamle Kro genåbner bliver det ifølge dem med mere fokus på mad og madvarer til at købe med hjem. Helt konkret i form af en såkaldt deli i lokalerne ud mod Overgade, hvor man både kan købe færdiglavet mad med hjem samt tilbehør. Ud fra de råvarer, som bruges i madlavningen til restaurant-gæsterne.

Det centrale i Den Gamle Kro er dog stadigvæk den overdækkede gårdsplads, hvor der kan sidde cirka 35 spisende gæster, og hvor der vil være åbent til både frokost og aftensmad syv dage om ugen. Og så vil de nye ejere ikke mindst lade stedets gamle kælder, Munkekælderen, komme til ære og værdighed. Blandt andet som vinkælder og som et sted, hvor en gruppe gæster kan bænke sig om et "chefs table" og få den helt store tur med det bedste, køkkenet har at byde på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce