Annonce
Ugeavisen Odense

Giganet breder sig over Søhus

Snart kan du streame som aldrig før, når giganettet kommer til Søhus. Foto: Kristian Isaksen
Søhus Antenneforening og Stofa er i gang med at opgradere kabel tv-nettet til giganet, så der i fremtiden kan leveres op til 1.000 Mbit. En hastighed, der fuldt ud matcher det, der bliver leveret på fibernet.
Annonce

Søhus: Medlemmerne i Søhus Antenneforening vil snart få adgang til endnu hurtigere internet, for Stofa vil i samarbejde med foreningen, opgradere hele anlægget. Det nye net er ikke kun en fordel for de medlemmer, der har brug for ultrahurtigt internet. Familier med børn, der streamer film og serier, spiller og surfer, vil tydeligt kunne mærke en forskel.

Alt foregår næsten elektronisk i dag, så vi er blevet dybt afhængige af at kunne være på nettet hele tiden. I dag er både smartphones, tablets og tv online. Og internetforbruget stiger med 26% hvert år. Det stiller større krav til kapaciteten og styrken i kabelnettet, så derfor er giganettet mere end velkomment.

Opgraderingen til giganet sker i et tæt samarbejde mellem foreningen og Stofa. Jesper Kjelgaard, salgsdirektør i Stofa, forklarer.

- Det er vigtigt, at et samarbejde med Stofa styrker foreningen og medlemmerne. Derfor er det helt naturligt for os at opgradere foreningens antenneanlæg, så medlemmerne i Søhus Antenneforening bliver rustet til fremtiden. Opgraderingen er en fremtidssikring af foreningens infrastruktur, der vil sikre alle foreningens medlemmer tidssvarende tv- og internet med bedre digitale oplevelser.

Steen Hansen, der er formand for Søhus Antenneforening, glæder sig over denne gennemgribende opgradering af det 100% foreningsejede net, som blev forhandlet på plads i forbindelse med indgåelse af en femårig kontrakt med Stofa. Det opgraderede net fremtidssikrer medlemmerne og giver endnu bedre muligheder for brug af digitale tjenester, herunder et hurtigere og mere stabilt internet.

Annonce

Bedre net med færre fejl

Opgraderingen styrker det eksisterende kabelnet og skaber mere kapacitet i anlægget til endnu højere hastigheder, der fuldt ud matcher dem, man kan få med fibernet. Opgraderingen skaber mere kapacitet i anlægget, så medlemmerne kan få op til 1.000 Mbit og flere tv-kanaler i knivskarp 4K-kvalitet (Ultra HD). Samtidig bliver dit tv-signal mere stabilt, fordi opgraderingen minimerer forstyrrelser fra indstråling, der kan give udfald og pixeleringer.

Under opgraderingen gennemgår Stofas teknikere hele kabelnettet og giver det et løft, der sikrer bedre og mere effektiv vedligeholdelse. Samtidig bliver der endnu færre driftsforstyrrelser, fordi teknikerne, efter opgraderingen, kan fejlsøge så nøjagtigt og proaktivt, at de ofte vil kunne spotte problematiske udsving, inden de påvirker din tv- og internetforbindelse.

Borgerne i Søhus får et net, der er fremtidssikret og på alle måder klar til den moderne forbruger.

Har du spørgsmål til giganet eller til tv og bredbånd generelt, så er du velkommen til at kontakte os på 88 30 30 30 eller læse mere på stofa.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce