Annonce
Ugeavisen Odense

Giv et godt råd til tipoldebørnene: Tidskapsel skal gemmes i 100 år

Kom til testamentedag i Vestergade i Odense. Arkivfoto
13. september er det International Testamentedag. Kom ned i Vestergade og få inspiration til dit eftermæle og giv dit bidrag til en tidskapsel.
Annonce

Odense: Kom ned på Vestergade og læg en lille hilsen, et livsmotto eller en lille ting med ned i en tidskapsel, som først vil blive pakket ud igen om 100 år. Tidskapslen bliver opbevaret af Odense Bys Museer, til fremtiden engang får det sjovt med at kigge i den.

Fredag 13. september er det International Testamentedag, og her sætter Det Gode Testamente fokus på muligheden for at tage stilling til, hvad du ønsker at efterlade, når du ikke er her længere.

Annonce

Få styr på testamentet

Bag Det Gode Testamente står Kræftens Bekæmpelse, Dyrenes Beskyttelse, Folkekirkens Nødhjælp og 32 andre velgørende organisationer, og dem kan man møde på dagen på Vestergade ved Ove Sprogøes Plads i centrum.

Foruden at være med til at lægge noget i tidskapslen, kan man få råd omkring, hvordan man opretter et testamente og eventuelt donerer sine penge til velgørenhed, når man ikke er her længere.

- Der er desværre for få danskere, som tager stilling til, hvilket aftryk de gerne vil sætte på verden, når de ikke længere er her. Og det kan vi godt forstå. Testamenter er for de fleste noget, der er tungt og svært at forholde sig til. Et testamente skal dog ses som en mulighed for at bestemme, hvilken betydning ens efterliv skal have – og det håber vi at flere og flere vil få øjnene op for. Vi vil i hvert fald rigtig gerne være med til at sætte gang i de tanker hos folk. Det gør vi med et hyggeligt arrangement i forbindelse med International Testamentedag den 13. september, fortæller Dorte Hee, projektleder hos Det Gode Testamente, i en pressemeddelelse.

/cak

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce