Annonce
Ugeavisen Odense

God Jul: Så blev det også jul i Vintapperstræde

Regionsdirektørerne Søren Østergaard og Niels Thorslund fra Nordea og Charlotte Larsen, formand fra gadeforeningen i Vintapperstræde og indehaver af Brasserie Olivia, Simon og Pernille Bromark. Pressefoto
Sponsorer har reddet julen i Vintapperstræde. Nordea, Nordicals og Jyske Banke har bidraget økonomisk til at skabe julestemning i strædet.
Annonce

Vintapperstrædets smukke jule lystæppe der plejer at pryde hele strædet fra Vestergade til Slotsgade, var desværre gået i stykker i den forreste ende mod Vestergade. Og uden det forreste stykke intet juletæppe.

- Juletæppet, der hænger som et tag ned igennem hele Vintapperstræde, er noget af det mest stemningsfulde og mest fotograferede i Odense Midtby i juletiden, siger Charlotte Larsen, formand fra gadeforeningen i Vintapperstræde.


Nu kom der endnu engang smukt julebelysning i det gamle stræde

Charlotte Larsen


Butikkerne og cafeerne i Vintapperstræde er som så mange andre hårdt ramt af covid-19 restriktionerne, så der var ikke penge til at købe det supplerende stykke, der manglede.

Men heldigvis var der hjælp at hente fra erhvervs sponsorer i Odense. Nordea, Nordicals og Jyske bank har alle hjulpet økonomisk med til, at julestemningen også i år er at finde i Vintapperstræde, siger Charlotte Larsen.

Fredag den 13. November blev lystæppet indviet af regionsdirektørerne Søren Østergaard og Niels Thorslund fra Nordea og Charlotte Larsen, formand fra gadeforeningen i Vintapperstræde og indehaver af Brasserie Olivia, Simon og Pernille Bromark.

- Så nu kom der endnu engang smukt julebelysning i det gamle stræde, siger Charlotte Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Dexter: Dire Straits Jam

Annonce