Annonce
Ugeavisen Odense

God nyhed for ømme fødder: Zoles åbner en specialbutik for udfordrede fødder i Odense

Med det nye butikslokale i Odense, kan Zoles både tilbyde et udvalg af specieldesignede sko og scanning af fødder. Pr-foto
Første maj åbner en fodtøjsbutik i Dronningensgade, hvor dine fødder kan få tilfredsstillet specielle behov.

Dronningensgade: Zoles er navnet på et dansk koncept, der ifølge firmaet er en vaskeægte verdensnyhed, og specielt i denne tid er det løsninger til sandaler, der er mest efterspurgt.

Firmaet har udviklet en 3D-teknologi, der spørger ind til dine fødder og andre udfordringer. Dernæst 3D-scannes dine fødder og så går computeren i gang med at analysere fodens data og beregne, hvordan sandalens fodseng, som består af mellem- og indersål, skal konstrueres.

- Vi har lige for tiden en stor efterspørgsel på vores sandaler af de folk, der har brug for specialdesignede indlægssåler. Det kan man normalt ikke få i en sandal, for man kan ikke tage en sål op af en sandal. Men med vores løsning kan det lade sig gøre, fordi vi simpelthen inkorporerer den specieldesignede sål direkte ned i sandalen, siger Zoles’ salgsleder, Michella Skauenborg og fortsætter.

Annonce

- Det er helt unikt. Vi er de eneste i hele verden, der gør det, understreger hun og fortæller, at det for en tredjedel af den voksne befolkning er problematisk at gå med sandaler.

- Det er alle os, der skal bruge indlægssåler for at afhjælpe problemer med en nedsunken forfod, platfod eller en svang der er for lav eller høj, siger Michella Skauenborg og forklarer at man ikke kan lægge almindelige såler ind i sandalerne, fordi de flytter sig og vil genere foden.

Hjælp til fodfolket

3D-teknologien er naturligvis også velegnet til almindeligt fodtøj, og dermed er der nu hjælp at hente for alle udfordrede fødder blandt Odenses borgere.

Lørdag den 1. maj fra kl. 10 - 13 åbner Zoles en butik i Dronningensgade 23 i Odense, hvor du kan købe sandaler, såler og sko, der kan tilpasses dine fødders behov.

- Vi kommer og åbner butikken med en masse ortopædiske sko. Der kan folk komme ind og se, hvad det er, vi kan tilbyde. De kan også få scannet deres fødder til et par Zoles, og ellers høre lidt om, hvem vi er, siger Michella Skauenborg, der har mærket et voksende behov for specieldesignede fodtøjsløsninger.

- Vi er blevet kontaktet af flere folk, der har spurgt, hvor de kan købe vores specielle sko. Indtil for nylig havde vi et lille kontor i Odense, hvor folk kunne få scannet deres fødder et par timer om ugen, men det blev for småt, så nu har vi indrettet et større lokale i Dronningensgade, hvor vi holder åbent tre dage om ugen, og hvor vi har plads til andre specielle sko, som vi ellers kun har haft på lager på vores hovedkontor i Espergærde, lyder det fra salgschefen.

Åbningstiden er torsdag kl. 13 – 18, fredag kl. 10 – 17 og lørdage i lige uger kl. 10 – 12.

Der er mulighed for at bestille tid, hvis man vil have sine fødder scannet, men det er ikke nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce