Annonce
Ugeavisen Odense

Golf: Kronisk syge inviteres til golf

Kom med på et fire ugers golfforløb. Pressefoto
Odense Eventyr Golf vil igen gøre noget godt for sundheden og inviterer kronisk syge på et gratis fire ugers golfforløb.
Annonce

Sidste års golfforløb for personer med en kronisk sygdom og deres pårørende var en så stor succes, at Odense Eventyr Golf igen i år, gerne vil have endnu flere med ud og holde sig aktive i den friske luft.

Hos Odense Eventyr Golf er man ikke i tvivl. Kombinationen af fysisk aktivitet, socialt samvær og naturoplevelser er utrolig værdifuldt for folk med en kronisk sygdom. Dette fik man bekræftet, da man sidste år tilbød et gratis forløb, hvor man helt uforpligtende kunne komme og prøve om golf var noget for en. Mange af dem der benyttede sig af tilbuddet, er blevet så bidt af spillet, at de i dag er fast inventar på golfbanen.

Odense Eventyr Golf

Forløbet i Odense Eventyr Golf starter tirsdag d. 18. august kl. 14.30.

Kontakt: telefon 65652020 eller mail info@oegc.dk for mere information og tilmelding.

Derfor slår klubben på Falen i Odense, igen dørene op og inviterer personer med f.eks. diabetes, hjerte-kar-sygdomme eller andre kroniske sygdomme til at prøve kræfter med den grønne sport.

- Det giver rigtig god mening, at vi igen i år gør noget for at invitere personer med en kronisk sygdom ud på golfbanen. For golf handler om, at man hygger sig med andre ude i naturen. Så bliver det ikke længere en sur pligt at holde sig fysisk aktiv. Det bliver noget, man slet ikke kan undvære, fortæller Hans Henrik Søllested, der er formand i Odense Eventyr Golf.

Udover en masse frisk luft og hygge med andre tilbyder golfklubben et gratis 4-ugers forløb med opstart tirsdag d. 18. august. Pårørende til personer med en kronisk sygdom er også meget velkommen.

Glade deltagere fra sidste års golfforløb for personer med kronisk sygdom og deres pårørende. Pressefoto

Alting foregå i et tempo og på et niveau, hvor også dem der ikke har været fysisk aktive i en længere årrække, sagtens kan være med. Udstyr skal man ikke tænke på – det kan man låne gratis af golfklubben.


Det giver rigtig god mening, at vi igen i år gør noget for at invitere personer med en kronisk sygdom ud på golfbanen. For golf handler om, at man hygger sig med andre ude i naturen

Hans Henrik Søllested, formand i Odense Eventyr Golf


I disse tider, hvor man skal være ekstra påpasselig, er golf en god mulighed for at holde sig fysisk aktiv sammen med andre.

- Alle kan være trygge ved at komme ud til os i Odense Eventyr Golf. Golf har jo den fordel, at det spilles udendørs, og på en golfbane har man masser af plads at boltre sig på. Så det er nemt at holde afstand til andre, lyder budskabet fra Hans Henrik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce