Annonce
Ugeavisen Odense

Grådige butikstyve i Odense: Stjal 64 flasker shampoo og slik for tusindvis af kroner

To mænd stod bag vilde butikstyverier i weekenden. En blev anholdt, mens en anden nåede at stikke af. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Odense: Ofte er butikstyve nogle, der stikker en vare eller to i lommerne og forsøger at liste sig ud af byens butikker uden at blive opdaget. Men to gange i den forgangne weekend fik politiet anmeldelser om butikstyverier, hvor gerningsmændene tilsyneladende ikke havde nogen skrupler.

Den første anmeldelse kom fra et supermarked i Kochsgade fredag, hvor en butikstyv blev pågrebet med en større mængde stjålne varer til en samlet pris på 2033 kroner. De fleste af varerne var slik, han netop havde stjålet fra et andet supermarked i byen. Da en politipatrulje nåede frem til Kochsgade, viste manden sig også at være i besiddelse af et stjålet el-løbehjul.

Sliktyven kunne dog ikke måle sig med en anden butikstyv, der lørdag var på spil i Rema 1000 i Tekstilbyen ved Rugårdsvej. Her blev manden opdaget, da han i en trolley forsøgte at trille ud ad butikken med intet mindre en 64 styks Head & Shoulders hår-produkter. Manden blev selvfølgelig opdaget og konfronteret med tyveriet ude foran butikken, og i første omgang fulgte han med ind i butikken.

Annonce

Her kom han dog på andre tanker og stak af - efterladende sig både trolley og de mange tyvekoster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce