Annonce
Ugeavisen Odense

Græsk og italiensk: Elii´s Deli er tilbage i bymidten

Elii Rahimipour, indehaver af Elii´s Deli, har flyttet sin forretning ind til bymidten igen. Foto: Hasse Frimodt
Elii Rahimipour lyttede til de mange mails, hun fik fra tidligere kunder hos Elii´s Deli, der opfordrede hende til at vende tilbage til bymidten.
Annonce

Elii´s Deli er tilbage i gågade miljøet. På opfordring fra en masse trofaste kunder har indehaveren Elii Rahimipour, flyttet sin forretning ind til bymidten igen.

- For ni år siden åbnede vi Amore´s Deli i Vestergade. Forretningen blev en succes med masser af faste kunder og travlhed. Men jeg måtte lukke butikken nogle år senere, da jeg var så uheldig at være en del af en alvorlig trafikulykke, siger Elii.


Jeg tror, at vi har fundet den helt rigtige beliggenhed på Vesterbro 3. Vi er mere synlige her, hvor vi er blevet nabo til H. J. Hansen Vin og Delikatesser

Elii Rahimipour, indehaver


Ulykken var så voldsom, at Elii fik et alvorligt piskesmæld samt fik ødelagt sin højre skulder. Skaderne var så alvorlige, at hun ikke kunne passe arbejdet i sin nyåbnede forretning. Men efter et års pause var Elii´s helbred så meget bedre, at hun genåbnede med det samme koncept i Læssøegade men under navnet Elii´s Deli.

- Det har været en noget anderledes oplevelse for os at ligge i Læssøegade. Vi troede, det var en god placering for os, men efter et år måtte vi lytte til vores trofaste kunder og opsige lejemålet for i stedet at åbne Elii´s Deli på Vesterbro 3, siger Elii.

Mange af de faste kunder skrev mails til Elii, at det var blevet for besværligt at handle hos dem i Læssøegade på grund af dårlige parkeringsforhold, hvilket fik Elii til at kigge efter et nyt og bedre butikslokale i bymidten.

- Jeg tror, at vi har fundet den helt rigtige beliggenhed på Vesterbro 3. Vi er mere synlige her, hvor vi er blevet nabo til H. J. Hansen Vin og Delikatesser, siger Elii.

Hos Elii´s Deli tilbydes der græske og italienske specialiteter.

- Vi tilbyder blandt andet vine, pålæg, pølser, snacks, oliven, pesto, olivenolier, pastaer, og lækre salater, som er hjemmelavet. Salaterne laver vi af helt friske, danske råvarer, siger Elii Rahimipour.

Hos Elii's Deli tilbyder de også ægte Italiensk brød, som er stenovnbagt og importeret fra Italien.

- Vi laver også italienske sandwich panini, der kan fås med for eksempel pølser eller andet pålæg. På menukortet har vi også fire menuer, som kan fås fra 99 kroner. Alle fire retter består af forret, hovedret og dessert. Desuden tilbyder vi forskellige slags italienske kager og hjemmelavet muffins, siger Elii Rahimipour.

En af de helt store succeser hos Elii´s Deli er den hjemmelavede Tortellini sandwich, som er et fladbrød, med to slags salater (aubergine og feta), hjemmelavet salsa, tomat, agurk, taco shells og cheddar ost.

En af de helt store succeser hos Elii´s Deli er den hjemmelavede Tortellini sandwich. Foto: Hasse Frimodt

- Det er min mand, der har fundet på retten, og han får altid masser af ros for den, siger Elii.

Elii´s Deli tilbyder også mad ud af huset. Så står du og skal holde en stor eller lille fest, så er det muligt at bestille mad ud af huset. Elii´s Deli tilbyder også frokostordninger til odenseanske virksomheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Corona ville kvæle forretningen: Søren opfandt nye indtægtskilder i nødens stund

Ugeavisen Odense

Hal-cafeterier lider efter genåbning: Raymond har mistet 90 procent af sin omsætning

Annonce