Annonce
Ugeavisen Odense

Dobbelt så mange koncerter til sommer: Grøn Koncert er klar med revolutionerende format

Grøn Koncert vender tilbage til ni danske byer til sommer. Med maksimalt 10.000 publikummere pr. dag og dobbelt så mange koncertdage. Foto: Morten Rygaard
Der kommer dobbelt så mange Grøn-koncerter til sommer, hvor arrangørerne garanterer for optimal sikkerhed med reduceret publikum og særskilte sektioner med egne barer og toiletter.

Musik: Til sommer agter Grøn Koncert, der de seneste år blot har heddet Grøn, at afholde dobbelt så mange koncertdage som tidligere i de ni udvalgte byer. Grøn besøger dermed hver koncertby to-tre gange og gæster Odense både 29. og 30. juli.

Grøn, Tuborg, Muskelsvindfonden og Event Safety, der arbejder med eventsikkerhed, har udviklet et nyt afviklingsformat, som skal skabe optimal tryghed hos publikum og alle involverede parter.


Annonce

Alle bag Grøn har knoklet for at udvikle et koncept, som vi mener gør, at vi igen kan mødes til musik, fest og hygge i den danske sommer

Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden


Tidligere har der været op til 35.000 publikummere på Grøn på én dag, men til sommer arbejder Grøn på at samle omkring 10.000 gæster per koncert.

Ved hver koncert inddeles publikum yderligere i 10 sektioner, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger. Hver sektion bliver en ”mini-Grøn”-koncert med egne mad- og ølboder samt toiletter.

For Tuborg og Muskelsvindfonden har det været afgørende at finde en model, der gør det muligt at gennemføre årets udgave af Grøn, så danskerne igen kan mødes til folkefest og fællesskab.

- Grøn har gennem snart 40 år været omdrejningspunkt for et helt særligt fællesskab. Et mangfoldigt fællesskab, der er særligt vigtigt at dyrke i en tid som nu. Derfor har alle bag Grøn knoklet for at udvikle et koncept, som - mener vi - gør, at vi igen kan mødes til musik, fest og hygge i den danske sommer, siger Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

Hos den faste Grøn-partner Tuborg er forventningens glæde tilsvarende stor.

- Gennem hele coronakrisen har fællesskaberne været i undertal, og vi savner alle samværet med hinanden. Til sommer vil det i den grad være på høje tid, at vi igen mødes til god musik. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at give danskerne en tryg oplevelse, når den grønne karavane igen ruller gennem landet, siger markedsføringschef i Tuborg, Christian Sveigaard.

Årets musikprogram offentliggøres senere i april, mens billetsalget starter 11. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce