Annonce
Ugeavisen Odense

Gratis kontor: Få arbejdsro i en gratis kontorvogn

Book en dag i Tiny Office. Privatfoto
Brugerforeningen i Brandts Klædefabrik tilbyder sammen med Tiny Office, muligheden for at booke en dag til, at sidde og arbejde i ro.
Annonce

Drømmer du også om en dag med arbejdsro?

Har du brug for et roligt sted at sidde at arbejde med kaffe på kanden?

Brugerforeningen i Brandts Klædefabrik tilbyder sammen med Tiny Offices to kontorvogne, hvor det er muligt gratis at booke sig ind en dag til at sidde og arbejde i ro.

Tine Office kontorvogn på vej til Odense. Privatfoto

- Der har været en del omtale i pressen omkring både folk, der arbejder hjemme, og studerende med familie som har svært ved at finde ro til at arbejde/studere. Der kan både være børn, hund og ægtefæller, der forstyrrer arbejdsdagen, og måske man bare lige skal have en dag med ro, så er man ovenpå igen. Derfor har Brugerforeningen i Brandts Klædefabrik taget initiativ til, at odenseanere kan få muligheden for at få arbejdsro ved gratis at låne en vogn for en dag, og finde ro og forhåbentligt få overblikket, siger Karina Rasmussen.


De to vogne har selvfølgelig både varme, skrivebord, køleskab, kaffemaskine, drikkelse og lakridspiber

Karina Gerrild Rasmussen


- Det er en impulsiv ide om, hvordan man kan hjælpe andre i denne svære tid. Vi har masser af plads lige nu i Brandts Klædefabrik, og det er dejligt at kunne få sådan et projekt stablet på benene i løbet af to dage. Vi har bl.a her i Brandts fået vores elektriker og vicevært med til at hjælpe med at få strøm til de rullende kontorer, siger Karina Rasmussen.

Kig ind i en Tiny Office kontorvogn. Privatfoto

Men dette har også kun kunnet lade sig gøre med økonomisk hjælp fra Albani og Fynske Bank, der med det samme sagde ja tak til at støtte op omkring projektet "manglen på arbejdsro”.

- De to vogne har selvfølgelig både varme, skrivebord, køleskab, kaffemaskine, drikkelse og lakridspiber, siger Karina Rasmussen.

Fakta om Tiny Office

Send en mail til Eventkordinator for Brandts Klædefabrik Karina Gerrild Rasmussen for at booke en vogn.

Mailadressen er: karina.gerrild@gmail.com

Skriv et par linjer om dig selv, og hvorfor du har behov for en dag i Tiny offices.

Der er mulighed for at leje sig ind fra mandag den 25. Januar til søndag den 7. Februar i tidsrummet kl. 8 - 17. Vognene bliver rengjort hver aften, så de er klar til næste arbejdsgæst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Politiet tilkaldte assistance fra Jylland og Sjælland til coronademonstration: - På et tidspunkt er der rigtig dårlig stemning

Annonce