Annonce
Ugeavisen Odense

Gratis ferie-underholdning: Holger har gemt sig i en af Odenses parker - kan du finde ham?

Holger ved noget, der ligner en bænk. Prøv selv at se, om du kan finde ham i Roesskovparken. Foto: Diana Larsen
En kreativ sjæl har på eget frivillige initiativ skabt gratis underholdning for byens børn - og voksne - ved at gemme en masse Holgere i Roesskovparken.
Annonce

Bolbro: De fleste af os elsker at finde Holger.

Men det er lidt trist, når man for 220. gang bladrer de slidte sider igennem og må indse, at han i de mange kaotiske verdener stadig befinder sig på det samme gemmested i de respektive menneskehave.

Så inden du bruger en af efterårets mange frie stunder på igen at lade som om, du ikke ved, hvor han er, lad da bogen ligge i reolen og gå i stedet en tur.

I Roesskovparken har han nemlig gemt sig hele syv steder.

"Da jeg desværre går ledig som pædagogmedhjælper, savner jeg helt vildt at lave noget med børn og for børn. Derfor har jeg brugt lidt tid på, at lave disse “Find Holger-sten.” De er nu placeret rundt om søen i Roesskovparken. Alle har numre fra 1 til 7... Så savner I lidt at lave med ungerne her i ferien, så tag dem i hånden og se hvor mange I kan finde", opfordrer Diana Larsen i et facebook-opslag i den lokale Bolbro-gruppe.

Hun fortæller til avisen, at skønt hun ikke kan tage æren for at have opfundet Find Holger-konceptet, så er sten-idéen spundet af Diana Larsens helt egne kreative tanker.

- Jeg har arbejdet med børn i ni år, så det falder mig nemt at tænke i aktiviteter til børn. Og så nyder jeg at male sten, siger hun.

Så værsgo. Et styk gratis og yderst coronavenligt feriefordriv, der nok kan skabe lidt kvalitetstid med familien og udvikle midlertidigt falkeblik hos især de yngste familiemedlemmer.

Mon I kan finde alle syv?

OBS - husk at lade stenene ligge. Det er ikke nær så skægt at lede efter Holgere, der ikke længere er i parken.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Bessehjælp: Book en Besse

Ugeavisen Odense

Best of Odense: Gense showet og se alle vinderne i kategorierne her

Ugeavisen Odense

Byens bedste kulturoplevelse

Ugeavisen Odense

Bedste Gå-i-byen-sted: Vi er superglade

Annonce