Annonce
Ugeavisen Odense

Gratis parkering i julen: Find vej til de gratis p-pladser

App’en Odense Rundt viser vej til ledig parkering i bymidten, bl.a. til de kommunale betalingspladser, hvor du kan parkere gratis fra den 23. december til den 1. januar 2020.
Julen står for døren, og du mangler måske lige en sidste gave. Hvis du skal ind til byen og shoppe, så brug app’en Odense Rundt til at guide dig til en ledig parkeringsplads. Hen over jul og nytår kan du ovenikøbet parkere gratis på de kommunale betalingspladser.
Annonce

Er gaverne ved at være i hus, og har du fået hentet vinen til julemenuen? Eller mangler du også lige det sidste, før du kan trække stikket holde juleferie? Skal du på jagt efter de sidste ting til at fuldende julen, så kan Odense Rundt guide dig til ledig parkering i bymidten. Når bilen er parkeret, kan du nyde julestemningen i form af tusinder små lys, duften af brændte mandler, spændende butikker og gode spisesteder.

Og der burde også være plads til din slæde på en af de mange tusinde p-pladser i centrum og på havnen. Odense Rundt har livedata fra godt 2000 p-pladser i bymidten, der gør det muligt at se, hvor der er ledige pladser, når du har brug for en. Odense Rundt viser både kommunale og private parkeringspladser, så du kan få et overblik over, hvor der er gratis parkering, hvor du skal hive tegnebogen frem, og hvor længe du kan holde på p-pladsen. Du kan også finde information om handicapparkeringspladser, bl.a. om belægningen, størrelsen på båsen, og om der er plads til en lift.

Vælger du at cykle, så kan Odense Rundt også guide dig til cykelparkering – både overdækket og i det fri.

P-automaterne går på juleferie

Betalingsautomaterne på de kommunale parkeringspladser går på juleferie den 23. december. Derfor kan du traditionen tro holde gratis på de kommunale betalingspladser fra og med den 23. december og frem til og med den 1. januar 2020. Så kan du i ro og mag parkere bilen, mens du får byttet en gave eller shoppet gode tilbud. Find vej til den nærmeste kommunale p-plads i bymidten eller på havnen på Odense Rundt.

Selvom automaterne er gået på ferie, er der stadig parkeringskontrol i byen. Så husk at stille p-skiven, hold øje med tiden og orientér dig på skiltene, om du er på en privat eller offentlig p-plads.

Du finder vej til gratis parkering på de kommunale betalingspladser mellem den 23.december og 1. januar 2020 på odenserundt.dk/gratisparkering.

God jul!

Odense Rundt

Odense Rundt viser vej til parkering i bymidten og på havnen. Find oplysninger om bl.a. ledige pladser, priser, tidsbegrænsninger og gangafstanden fra parkeringspladsen til centrale steder i bymidten.

Odense Rundt kan hentes til både iOS og Android eller benyttes via www.odenserundt.dk

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce