Annonce
Ugeavisen Odense

Bolig udlejning: Går du med boligdrømme?

Bent Jørgensen i midten er her i snak med beboerner, Margit Sørensen, Jørgen Rendbæk, Else Nielsen og Lis Jacobsen. Foto: Hasse Frimodt
Bent Jørgensen, har investeret mange millioner i hans Green-House koncept i Odense. Green-House, er beliggende i Gartnerbyen, hvor man finder 74 lejligheder, orangeri, tagterrasse, udekøkken og sågar et delebils koncept til lejerne.

Efter et besøg hos Green-House i Gartnerbyen, er man ikke i tvivl om at lejerne er glade for at bo der. Ugeavisen Odense var inviteret til kaffe og kage sammen med beboerne og Bent Jørgensen, manden der har brugt millioner af kroner på at opføre Green-House bygningen.

Gartnerbyen er Odenses grønne hjerte, der banker for nærvær, tryghed og landsbystemning. Her er mange små og større grønne pladser og bilfrie korridorer. Projektet er inde i en spændende og afsluttende fase: Stort set alle Gartnerbyens etaper er færdigdisponerede og realiserede – og de sidste byggerier er ved at rejse sig. Denne harmoniske og nye grønne bydel er planlagt og opført med flere forskellige beboelsestyper, der samlet udgør en varieret og iøjnefaldende helhed med bl.a. stilrene boligkaréer, punkthuse og forskudte rækkehuse.


Annonce

Derfor lå det også lige til højrebenet at min største ejendomsinvestering til dato blev gjort i Odense

Bent Jørgensen, investor


Green-House orangeri og terrasse område. Pressefoto

Lejlighed inkl. delebil…

I Gartnerbyens syd-/vestlige hjørne ligger Green-House bygningen. Et spændende og anderledes boligbyggeri – der udover 74 lyse og praktisk indrettede lejligheder – også rummer mange andre features. Green-House tilbyder ganske enkelt sine lejere en række ekstra goder som:

Gratis abonnement på grønt delebilskoncept

Adgang til gæste-lejlighed til overnattende venner og familie

2 store fælles tagterrasser på 2. og 5. sal

Attraktiv prisbillig p-plads

Stort cykelværksted

Depotrum mv

Investor Bent Jørgensen har været med inde over enhver lille detalje i opførelsen af Green-House.

- Jeg ønskede at skabe noget anderledes i byen. Og Green-House er meget anderledes at bo til leje i, i forhold til normale udlejningsejendomme. Det var vigtigt for mig at skabe nogen rammer, som beboerne ville elske at være en del af. Skabe rammer der gør det muligt at få et socialt samvær med sine naboer. Og lejerne skulle også have en masse gode oveni i deres lejemål, siger Bent Jørgensen.

- det er lykkedes fuldt ud for Bent. Lejerne viste stor interesse fra start, hvor de første flyttede ind i foråret 2020. Vi står for udlejningen af de 74 lejligheder som ligger i prisklassen fra 7.500-10.000 kr. siger Morten Nancke, ejendomsmægler, EDC Poul Erik Bech, som tager sig af udlejningen.

Bent Jørgensen, tv. investor og Morten Nancke, ejendomsmægler hos EDC Poul Erik Bech. Foto: Hasse Frimodt

Bent Jørgensen er uddannet kok i Hjørring. I 1980érne drev Bent Restaurant Viking og Den gamle Vingård i Svendborg. I samme periode var han tv-kok for 11 lokale tv-stationer i Danmark. I slutningen af 80érne blev Bent ansat som direktør for Hotel Ærøstrand, og herefter blev han headhuntet til en stilling som markedschef for hotellerne ejet af BRF. I 1991 stifter Bent sammen med sin kone Marianne virksomheden Dansk Total Ferie a/s som senere bliver kendt under navnet DTF-travel a/s.

- DTF-travel blev en kæmpe succes som vi solgte til Stena Line. I 2008 etablere jeg Roca Tranquila i sydspanien. Nu er vi vendt hjem til Odense, hvor vi har bosat os. Derfor lå det også lige til højrebenet at min største ejendomsinvestering til dato blev gjort i Odense, siger Bent.

Orangeriet – en attraktiv oase

På 2. sal etage er der bygget et stort og smukt orangeri på 112 m², der må benyttes af alle lejere året rundt. I tilknytning til orangeriet har udlejer også etableret funktionelle udekøkkener, så udelivet har ekstra gode forudsætninger og muligheder på disse frilufts-etager. Som beboer er det iøvrigt også muligt at leje hele orangeriet til en privat begivenhed.

Det var i Orangeriet at Ugeavisen Odense mødte fire af Green-House beboere.

På 2. sal er der bygget et stort og smukt orangeri på 112 kvadratmeter. Pressefoto

Margit Sørensen mistede sin mand som hun boede sammen med i Stige.

- Jeg faldt for Green-House på grund af det fantastiske Orangeri. Jeg var hurtig til at træffe beslutningen om at flytte ind i Green-House da jeg så det første gang. Og jeg har ikke fortrudt et sekund efterfølgende at jeg er flyttet ind i en to-værelses lejlighed. Her er det mest fantastiske sammenhold blandt beboerne, som er unge som ældre, enlige og familier, her er plads til alle, det elsker jeg også ved at bo i Green-House, siger Margit.

En anden beboer der er glad for at bo i Green-House er Jørgen Rendbæk.

- Jeg boede i et stort hus med have da jeg pludselig blev ramt af en blodprop. Jeg fik en del følgeskader af blodproppen som gjorde at jeg ikke længere kunne passe hus og have. Men her i Green-House er jeg faldet rigtig godt til. Det smukke og dejlige Orangeri og blomsterkasser betyder at man stadig har noget smukt og grønt at komme ud i. Og så er beboerne så hjælpsomme. Vi har verdens bedste nabofællesskab, siger Jørgen

Else Nielsen var en af de første der flyttede ind i Green-House.

- Jeg boede i Vester Skerninge, hvor min mand døde, og jeg dermed blev alene. I Odense faldt jeg for Green-House konceptet som tilbød alt det jeg havde brug for. Her er trygt og dejligt, og jeg blev hurtigt en del af nabofællesskabet, siger Else.

Lis Jacobsen flyttede fra Tønder til Gartnerbyen og Green-House.

-Jeg boede i Tønder i 26 år sammen med min mand. Men da han døde flyttede jeg til Odense og ind i Green-House. Her bor jeg dejligt i flotte omgivelser, og med en masse gode naboer. Jeg er virkelig glad for at jeg valgte at leje mig ind i Green-House, siger Lis.

Club Green-House aktivitetsklub

Der er generelt lagt vægt på at tilbyde gode muligheder for hygge og samvær mellem lejerne gennem en nyoprettet beboerforening “Club Green-House”, der vil planlægge og arrangere forskellige aktiviteter – brætspilshygge med naboerne eller med venner og bekendte, der osse er velkomne til at deltage i foreningens “spis-sammen-hygge” aftner en gang om måneden. Mulighederne er mange og gennem Club Green-House har enhver beboer mulighed for at arrangere lige netop dén aktivitet, han eller hun gerne vil dele med andre – eks. gå-/løbeture, et foredrag, cross-fit eller måske et retro-marked.

Tagterrassen har en god udsigt over Odense. Pressefoto

NY dagligvarerforretning

Om kort tid lægger Green-House bygningen tilmed lokaler til en ganske anden type lejer – en dagligvareforretning, når Coop365 flytter ind til november. Som beboer i Green-House er der i det hele taget ikke langt til ret meget. Til Odense centrum, til den kommende letbane. Til rekreative, grønne omgivelser. Her kan enhver starte sin egen, grønne omstilling i rammer, der byder på vækst i mere end én forstand. Og der er plads endnu til flere, nye beboere. Dig?

Fakta

Green-House lejlighederne er til leje hos EDC POUL ERIK BECH, Vestre Stationsvej 25 E.

Er du interesseret i at bo i Green-House i Gartnerbyen Odense, er du meget velkommen til at kontakte ejendomsmægler Morten Nancke, tlf: 66126127 for mere information og en fremvisning

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Se video: Sankthans og D-A-D rykkede ind på havnen

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Søren gav penge til de små i lokalsamfundet: - Tusind tak - det betyder virkelig noget

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nu får bilisterne en ny smutvej gennem Odense: S og DF skød forslag om bilfri plads ned

Ugeavisen Odense

Alfer og feer: Den Eventyrlige Have i Odense åbner for nysgerrige gæster

Ugeavisen Odense

Stierne druknede i regnen: Skibhustrolden spærret inde af smat og vand

Ugeavisen Odense

Fænomenet fra 80'erne er tilbage: Her får du byens bedste toast

Erhverv

Stort byggefirma sender 65 ansatte hjem efter smitteudbrud: - Det er ikke ovre endnu

Ugeavisen Odense

Bolbro og skole bliver beriget: Ny hal, multibane, bedre legepladser og meget mere

Ugeavisen Odense

Julie har fået sin egen frisørstol: Min drøm er gået i opfyldelse

Ugeavisen Odense

- Tak, du har reddet mit liv: Thormod var fanget i sit eget hjem, indtil en engel kom forbi

Ugeavisen Odense

Barchef lovede gratis omgang for hvert mål: Måtte forære over 1000 fadøl til euforiske fans

Ugeavisen Odense

Heidi cykler til tops i Pyrenæerne for en verden uden sclerose

Ugeavisen Odense

Royal hyldest til en sand ildsjæl: Gerda bruger sin tid på de mest sårbare i Odense

Ugeavisen Odense

Den er god nok: Sankthansaften bliver med flydende bål i Odense

Ugeavisen Odense

EM 2021

Ugeavisen Odense

Det skal være lettere at bruge byen: Seniorambassadører til paneldebat på rådhuset

Ugeavisen Odense

Standup på vandet: Comedygiganter underholder på Odense Å

Ugeavisen Odense

Fortalte venligt, at vaskehallen var i stykker: Fik knytnæve i ansigtet

Ugeavisen Odense

Rugårdsvej spærret for gennemkørsel ved Jarlsberggade hele uge 25

Ugeavisen Odense

Sådan laver du dit eget sankthansbål

Ugeavisen Odense

Sygdom tvang Jimmy til at opgive sit liv: Nu bor han i nyt kæmpehus med børn og børnebørn

Ugeavisen Odense

Forlod både gryde og lejlighed: Masser af røg på Saxovej

Ugeavisen Odense

Århhh: Årets sødeste dyrebørn er kåret - Filippa og Dalimas er nuttede i en klasse for sig

Annonce