Annonce
Ugeavisen Odense

Guld, sølv og diamanter i Sankt Klemens

Frederik Hollegaard, indehaver af Jewellery by Hollegaard. Foto: Hasse Frimodt
Guldsmed Frederik Hollegaard har åbnet Jewellery by Hollegaard i forbindelse med sin private bolig
Annonce

Frederik Hollegaard er uddannet guldsmed i 2008. Han bor privat i Skt. Klemens, hvor han for nyligt åbnede virksomheden Jewellery by Hollegaard, Sankt Klemens Vej 65, hvor han tilbyder håndlavede unika smykker i guld og sølv samt forskellige former for reparationer.

Frederik Hollegaard glæder sig over endelig at være sprunget ud som selvstændig.

- Jeg fremstiller udelukkende eget design, og så tilbyder jeg også fremstilling af personlige smykker til kunder, der efterspørger dette. Smykkerne fremstiller jeg efter kundens ønsker og behov, siger Frederik Hollegaard

Frederik Hollegaard har indrettet sin virksomhed i kælderen i forbindelse med hans private bolig. Her har han indrettet værksted og showroom. Frederik Hollegaard modtager meget gerne besøg efter aftale. Kontakt ham på tlf. 27125707.

Armbånd. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Frederiks far kom hjem med ædelstene

Frederik Hollegaard fik som barn skabt interessen for ædelstene og ædle metaller.

- Min far arbejde meget i udlandet, da jeg var barn. På hans forretningsrejser hjembragte han ofte flotte ædelstene, som jeg sad og beundrede. Når jeg tænker tilbage på det, er der nok ikke tvivl om, at det har været med til, at jeg i sin tid valgte at uddanne mig som guldsmed, siger Frederik Hollegaard.

Frederik elsker stadig arbejdet med de dyre materialer. Og han elsker at skabe noget flot og brugbart.

- Jewellery by Hollegaard er underlagt kravet omkring stempling af ædelmetalssmykker i Danmark. Det betyder, at du som kunde kan være sikker på ægtheden af de enkelte smykker fra Jewellery by Hollegaard. Mine smykker vil være stemplet med HOLL samt et karat stempel ud fra gældende dansk lovgivning, siger Frederik Hollegaard.

Annonce

Se mere på Jewellerybyhollegaard.dk

Frederik har også en udstilling hos Værkstedsbutikken i Vestergade 59.

Og endelig kan man på hjemmesiden Jewellerybyhollegaard.dk se mere til Frederiks smykkedesign samt købe hans produkter via webshoppen på hjemmesiden.

- Jeg vil også gerne vise mit arbejde frem for andre. Så følg mig eventuelt på facebooksiden Jewellery By Hollegaard eller på instagram under Jewellerybyhollegaard, siger Frederik Hollegaard.

Øreringe. Foto: Hasse Frimodt
Øreringe. Foto: Hasse Frimodt
Halskæde. Foto: Hasse Frimodt
Ring. Foto: Hasse Frimodt
Halskæde. Foto: Hasse Frimodt
Halskæde. Foto: Hasse Frimodt
Frederik Hollegaard har åbnet Jewellery by Hollegaard i Sankt Klemens. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce