Annonce
Ugeavisen Odense

Hallo kvinder!!! Hvor bliver Jeres frisurer af?

Efter flere måneder uden besøg hos frisøren kan en klipning være yderst tiltrængt. Foto: Sarah Bech
Hvorfor er det kun mænd, er tør vise deres cornafrisurer frem, spørger vi os selv på redaktionen.

Odense: I starten af denne uge opfordrede Ugeavisen Odense kvinder og mænd til at fotografere deres corona-frisurer og deltage i en konkurrence, hvor man kan vinde en gratis herre- og dameklipning.

Vi har nu modtaget en masse sjove fotos – MEN KUN AF MÆND!

Vi vil så gerne have jer kvinder med i det fotogalleri, vi har planlagt at lægge op i Ugeavisen, så nu må i komme ud af busken, og sende jeres selvportrætter ind, og husk, der er fine præmier på spil, som I kan se i artiklen, som vi nu genopslår til ære for de kvinder, der alligevel godt tør deltage:

Annonce

Vis din corona-frisure frem og vind en gratis klipning

Mange danskere har fået problemer med håret, efter at landets frisører har måttet lukke ned på grund af Covid-19, men hvorfor ikke hylde den naturlige hårvækst og vise den frem og være med i konkurrencen om at vinde en gratis klipning.

Mens landets frisørsaloner har været lukket ned i flere måneder, er der blevet åbnet op for en hårvækst blandt befolkningen, der ikke er set magen til i nyere tid.

Sandsynligheden for en ”bad hair day” er steget drastisk, og den kan skabe panik hos en del borgere, men du er ikke alene.

Problemet med ukontrollabelt eller forskelligfarvet hår ses overalt, så hvorfor ikke gøre en dyd ud af at lade dine lokker få frit spil – og hvad ville være bedre end at få dem vist i avisen?

Ugeavisen Odense opfordrer dig derfor til at finde kameraet frem, tage en selfie og sende den ind til redaktionen, så vil vi udvælge de mest kiksede frisurer og bringe dem i næste uges udgave.

Men ikke nok med det. Der står to fine præmier på spil hos frisør Rikke Rønved, der er indehaver af Frisørgården, og som du kan læse mere om i Ugeavisen Odense i denne uge.

Du kan vinde en herreklip, inklusiv styling, samt et Paul Mitchell produkt eller en dameklip, som består af vask, klip og føn samt et Paul Mitchell produkt. Præmierne kan indløses, når Rikke får lov til at åbne sin nyistandsatte salon Frisørgården på Dahlsvej 40 i Skt. Klemens.

Det vil siger, at der står en gratis klipning til den værste herrefrisure, og en gratis klipning til den værste damefrisure på højkant, og hvad bedre er; det er ugeavisens læsere, der skal afgøre valget ved at stemme på de forskellige frisurer.

Mere om det i næste uge, når Ugeavisen Odense viser en collage af byens coronafrisurer.

Annonce

Sådan deltager du

Send et foto af din frisure til konkurrence@uao.dk senest mandag d. 15. februar.

Angiv "Coronafrisure" i emnefeltet og skriv lidt om dig selv; navn, alder, bopæl og hvor du ser problemet med din frisure.

Fotoet kan blive gengivet i næste udgave af Ugeavisen Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce