Annonce
Ugeavisen Odense

Har du brug for en coronatest?: Her holder testbilerne i Odense i denne uge

Skøjtehallen i Bolbro og Kulturmaskinen i centrum er blandt de steder, corona-testbilen kommer forbi de kommende dage. Arkivfoto: Christian Nordholt
Også i denne uge er det muligt at få en corona-test uden tidsbestilling ved testbilerne, der holder forskellige steder i byen.

Odense: Selv om corona-smitten er faldet i Odense efter en december med rekordhøje tal, så er der stadig hver dag adskillige odenseanere, der får en positiv coronatest.

De seneste fem dage har der dagligt været mellem 32 og 53 nye smittede i byen, viser en oversigt fra Odense Kommune.

Derfor er det også fortsat muligt at blive testet ved de testbiler, der igen i denne uge vil parkere i forskellige dele af byen.

Her holder testbilerne

  • Onsdag 13. januar: V20 (den tidligere Humlehaveskolen) klokken 9-16
  • Torsdag 14. januar: Sct. Knuds Gymnasium klokken 9.30-16.30
  • Fredag 15. januar: Næsbyhallerne klokken 9.30-16.30
  • Lørdag 16. januar: Kulturmaskinen klokken 9.30-16.30
  • Søndag 17. januar: Abildgårdskolen klokken 9-16.

Testbilerne kommer blandt andet forbi centrum, Næsby, Bolbro og Vollsmose, og der skal ikke bestilles tid for at få taget en coronatest.

Alle skal dog medbringe både sundhedskort og mundbind, testen er for personer fra fem år og opefter, og det er den såkaldte PCR-test, der tages i svælget.

Ifølge mandagens opgørelse fra Statens Serum Institut har Odense et incidenstal på 164, hvilket svarer til, at i alt 334 odenseanere de seneste syv dage er blevet konstateret smittet med corona.

Smitten er spredt i hele byen, men værst ramt er postnumrene i Odense NØ, Odense C og Odense M, fremgår det af tal fra Odense Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce