Annonce
Skibhus Avisen

Hvad skal Banjos nyeste skulptur hedde?: - Bedste navn vinder en corona-pakke

Kim Laue Christensen fra Faaborg er billedhugger og så er han svoger til Søren Banjo Bersang Rasmussen. Skulpturen er en gave til ham. Foto: Søren Bersang Rasmussen
Grillbaren på Sandhusvej kaster af og til mærkværdige historier avisens vej - denne gang handler det om en ny skulptur uden navn. Det skal folket give den - og der er en flot præmie til vinderen.
Annonce

Skibhus: De færreste vil pege i retning af en grillbar ved forespørgslen om, hvor i Odense man kan finde kultur.

Men hos Banjo's på Sandhusvej er den forestilling i færd med at blive gjort til skamme.

For her kan man få udfyldt pølse- og kulturbehovet på én og samme gang.

- Ja, det er jo ved at udvikle sig til en skulpturpark heroppe, fortæller Søren Bersang Rasmussen, bedre kendt under navnet Banjo, der ejer grillen.

I forvejen står der fire skulpturer og snart bliver yderligere to spædet til.

Jane Jegind indviede i 2017 to af skulpturparkens øvrige figurer. Selvfølgelig var den røde snor lavet af pølser og rådmanden fra Venstre tøvede ikke, da hun fik chancen for at knække en rød. Foto: Kurt Rasmussen

- Normalt ville jeg holde et større arrangement, men det bliver nok noget mere afdæmpet i år på grund af corona. Til gengæld vil jeg gerne inddrage Odenses borgere til at navngive den ene af dem, så der er lidt ramasjang. Den anden har jeg fået af min kone, så den skal jeg nok selv døbe, siger han.

Annonce

"Corona-pakke"

Avisen har i denne forbindelse indgået et samarbejde med Banjo for at lokke mulige navne ud af folket.

Du skal blot sende en mail til kris@fyens.dk, og i emnefeltet skrive "Skulptur Banjos". I selve mailen skriver du dine bud på et navn. Forslagene vil blive sat under lup af en kyndig jury, der udover Banjo selv består af Fyens Stiftstidendes kulturredaktør Klaus Knakkergaard og denne avis' journalistiske ansvarlige Kristian Isaksen.

Men der er selvfølgelig mere endnu.

Kære gamle Banjo ved nemlig godt, at madding som regel gør det nemmere at få bid på krogen.

- Vinderforslaget bliver honoreret med 30 stykker smørrebrød, to kasser øl og to halve flasker snaps. Jeg kalder det en corona-pakke. Der er lige til 10 - det passer i tidens ånd.


- Vinderforslaget bliver honoreret med 30 stykker smørrebrød, to kasser øl og to halve flasker snaps. Jeg kalder det en corona-pakke. Der er lige til 10 - det passer i tidens ånd.

Banjo


Til inspiration kan avisen fortælle, at den ufærdige skulptur er den, du kan se på billedet og den er mere funktionel end så meget andet kunst. Det er nemlig et fuglebad.

Har du et bud, så skriv til os. Du har til 9. december klokken 12.

Den endelige skulptur og vinderen bliver afsløret 12. december ved Banjos.

Her ses en af skulpturerne. Foto: Kurt Rasmussen
Dyb koncentration fra billedhuggeren, der lover at være helt færdig inden 12. december. Foto: Søren Bersang Rasmussen
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce