Annonce
Ugeavisen Odense

Brians hund er forsvundet: Har du set Thorkild?

Thorkild fra Kirkendrup. Foto: Brian Nørgaard
Thorkild er den måske mest eftersøgte hund i Danmark lige nu. Efterlysningen er delt 8500 gange på Facebook - og ejeren helmer ikke, før det elskede dyr er hjemme igen.
Annonce

Kirkendrup: Brian Nørgaards telefon har vibreret og bimlet tusindvis af gange siden lørdag, hvor han opdaterede sin status på Facebook.

Han havde skrevet en efterlysning på sin hund Thorkild af racen Belgisk Malinois, der på uforklarlig vis var forsvundet fra hjemmeadressen ugen før.

- Jeg gjorde selv en stor indsats for at finde ham de første dage. Den måtte jo dukke op. Det er en stor og lydig hund. Den forsvinder ikke bare, tænkte jeg, fortæller Brian Nørgaard.

Hans eget opsporingsarbejde bar dog ikke frugt og optimismen dalede som dagene skred frem.

Derfor tyede han til Facebook og muligheden for at finde svar på de digitale motorveje. Så blev der ellers trykket på speederen.

På få timer havde 1000 trykket del og over weekenden frem til mandag morgen formerede delingerne sig eksplosivt.

I skrivende stund har 8500 forsøgt at hjælpe Thorkild hjem igen. Et forbløffende antal.

Annonce

Hans lille dreng

- Det er helt vildt og jeg er meget rørt over, hvor mange der viser medfølelse. Ja, jeg vil ikke ynkes, men jeg er sgu ked af det. Jeg har mistet min lille dreng, så det er virkelig overvældende, hvor markant opbakningen er.

Det bringer os tilbage til, hvorfor Brian Nørgaards telefon har skullet bevise sin robusthed.

- Imens vi har snakket sammen er der tre, der har ringet. Jeg er kørt rundt og har fået alle mulige oplysninger. Nogen ringer bare for at vise medfølelse og selvom det er dejligt, må jeg sige, at jeg har brug for noget mere konkret, så jeg kan finde Thorkild, fortæller Brian Nørgaard.


Han betyder ubeskriveligt meget. Jeg har ikke været på arbejde i hele den her periode, for jeg kan ikke være i det. Jeg har næsten heller ikke været hjemme. Jeg kan ikke holde ud, at han ikke kommer og springer op ad mig. Jeg kan ikke holde ud at snuble over en tom madskål. Det er simpelthen for hårdt

Kim Nørgaard


Han har ikke selv børn. Derfor er den tre år gamle hyrdehund vitterligt som en søn.

- Han betyder ubeskriveligt meget. Jeg har ikke været på arbejde i hele den her periode, for jeg kan ikke være i det. Jeg har næsten heller ikke været hjemme. Jeg kan ikke holde ud, at han ikke kommer og springer op ad mig. Jeg kan ikke holde ud at snuble over en tom madskål. Det er simpelthen for hårdt.

Hvis du har set Thorkild - en adræt hund med en utrolig springkraft - der for det utrænede øje mest ligner en schæferhund, kan du ringe på telefon 9199 2697.

Der sidder en mand og tager imod hvert et tip.

Den mest troværdige øjenvidneberetning menes at stamme fra Søhus, hvor en hund, der passede godt på beskrivelsen, blev set i sidste uge.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce